Site icon NewsIT

Φόνος με θύμα ιδιοκτήτη πρακτορείου στοιχημάτων

05.05.2012 | 20:20
Φόνος με θύμα ιδιοκτήτη πρακτορείου στοιχημάτων

Άγριος φόνος διαπράχθηκε τα ξημερώματα στην περιοχή Αγίου Αντωνίου στη Λευκωσία, με θύμα 45χρονο ιδιοκτήτη πρακτορείου στοιχημάτων.

Όπως δήλωσε στο ΡΙΚ ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης, δύο άτομα τα οποία επέβαιναν σε μοτοσυκλέτα πυροβόλησαν εναντίον του πρακτορείου.

Οι σφαίρες έπληξαν τον ιδιοκτήτη του πρακτορείου, ο οποίος διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. Ωστόσο, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, ο 45χρονος υπέκυψε στα τραύματά του.

Από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκε, επίσης, και θαμώνας του πρακτορείου, ο οποίος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με διαμπερές τραύμα στο χέρι.

Ο κ. Αγγελίδης ανέφερε ότι, αργότερα εντοπίστηκε φλεγόμενη σε χώρο κοντά στο Πανεπιστήμιο Κύπρου, μεγάλου κυβισμού μοτοσυκλέτα, η οποία είχε κλαπεί τον περασμένο Φεβρουάριο στη Λεμεσό. Πιθανό, σημείωσε, να πρόκειται για τη μοτοσυκλέτα που χρησιμοποίησαν οι δράστες της δολοφονίας.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας ανακοίνωσε επίσης ότι η αστυνομία ανακρίνει διάφορα άτομα και επισήμανε ότι στο πρακτορείο αυτό, όπως και σε άλλα στη Λευκωσία, η αστυνομία διενήργησε τα μεσάνυχτα ελέγχους και προχώρησε στην κατάσχεση ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Από το πρακτορείο, κατασχέθηκε επίσης χρηματικό ποσό, πέραν των τριών χιλιάδων ευρώ.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version