Κόσμος

Φρίκη στο Μεξικό: 19 πτώματα εντοπίστηκαν μέσα σε καμένο φορτηγό στην Ταμαουλίπας

Οι μεξικανικές αρχές εντόπισαν 19 πτώματα μέσα σε ένα όχημα που είχε εγκαταλειφθεί σε μια ακατοίκητη περιοχή της Ταμαουλίπας, στο βόρειο Μεξικό.

Τοπικοί αξιωματούχοι βρήκαν τα πτώματα στην καμπίνα και στο πίσω μέρος ενός φορτηγού, αφού ενημερώθηκαν από έναν πολίτη που είδε το καμένο όχημα. Σύμφωνα με την εισαγγελία, ορισμένα από τα θύματα έφεραν τραύματα από σφαίρες και είχαν καεί.

Κοντά στα σύνορα με την Πολιτεία Νουέβο Λεόν βρέθηκε άλλο ένα καμένο όχημα. Δεν εντοπίστηκαν πουθενά κάλυκες από σφαίρες. Με βάση τις πρώτες ενδείξεις, οι δράστες πυροβόλησαν και σκότωσαν τα θύματά τους και κατόπιν τους έβαλαν φωτιά.

Οι αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο το έγκλημα να διαπράχθηκε σε άλλο σημείο από εκείνο όπου βρέθηκε το καμένο φορτηγό.

Η περιοχή Ταμαουλίπας είναι γνωστή για τις συνεχείς συγκρούσεις μεταξύ αντίπαλων συμμοριών που επιδιώκουν να θέσουν υπό τον έλεγχό τους το λαθρεμπόριο ναρκωτικών και όπλων καθώς και τη διακίνηση ανθρώπων.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ανάλυση CNN: Το αποδυναμωμένο Ιράν επιμένει στην παράταση του πολέμου – Η στρατηγική αντίστασης της Τεχεράνης
Παρά τις καταστροφές, όσοι έχουν επιζήσει από την ηγεσία του Ιράν δείχνουν αποφασισμένοι να παρατείνουν τη σύγκρουση, χρησιμοποιώντας κλιμακούμενη ρητορική και στρατηγική ασύμμετρου πολέμου
Ιρανός αστυνομικός σε διαδήλωση στην Τεχεράνη
Νέο χτύπημα στο MAGA από τον Τζο Κεντ – «Μας είχαν αποκόψει από τον Τραμπ – Δεν υπήρχε λόγος για χτύπημα στο Ιράν»
Έσπασε την σιωπή του ο Τζο Κεντ ο οποίος παραιτήθηκε από επικεφαλής της υπηρεσίας αντιτρομοκρατίας - Μίλησε στον επίσης εξοργισμένο και πρώην υποστηρικτή των MAGA, Τάκερ Κάρλσον
Ο Τζόζεφ Κεντ