Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Game of Thrones: Ζήτησαν συγγνώμη για τη… γκάφα

Game of Thrones

Με χιούμορ απάντησαν οι παραγωγοί του Game of Thrones στην πρωτοφανή γκάφα με το… κύπελλο από τα Starbucks που «πρωταγωνίστησε» στο 4ο επεισόδιο της σειράς.

Μόλις προβλήθηκε το 4ο επεισόδιο της 8ης και τελευταίας σεζόν του Game of Thrones, την Κυριακή (ξημερώματα Δευτέρας για την Ελλάδα), το twitter «γέμισε» από τις φωτογραφίες που δείχνουν ένα ξεχασμένο ποτήρι καφέ από τα Starbucks πάνω στο τραπέζι όπου κάθονταν ο Τζον Σνόου και η Ντενέρις.

Ήταν κατά τη διάρκεια της γιορτής στο Γουίντερφελ μετά τη μεγάλη μάχη με τους White Walkers (στο προηγούμενο επεισόδιο) όταν… εμφανίστηκε το ποτηράκι του Starbucks και ο σάλος δεν άργησε να γίνει παγκόσμιος!

Φυσικά, η παραγωγή απάντησε και ζήτησε συγγνώμη. Αλλά το έκανε με χιούμορ! Η Μπέρνι Κόλφιλντ, μια από τις εκτελεστικούς παραγωγούς της σειράς του HBO ζήτησε συγγνώμη από τους λάτρεις του Game of Thrones. “Δεν το πιστεύω. Οι άνθρωποί μας που ασχολούνται με την προετοιμασία των σκηνικών και οι διακοσμητές μας είναι 1.000% προσεκτικοί“, είπε σε συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό της Νέας Υόρκης WNYC.

Ζητούμε συγγνώμη! Το Γουέστερος ήταν το πρώτο μέρος που στην πραγματικότητα είχε Starbucks“, πρόσθεσε αστειευόμενη.

Νέα από το Γούιντερφελ! Ο (καφές) latte που εμφανίστηκε στο επεισόδιο ήταν ένα λάθος. Η Ντενέρις είχε παραγγείλει τσάι με βότανα“, σχολιάστηκε επίσης με χιούμορ μέσα από το λογαριασμό της σειράς στο twitter.

Τα Starbucks, η μεγαλύτερη αλυσίδα καφέ παγκοσμίως, αστειεύτηκαν και εκείνα με τη σειρά τους σχολιάζοντας την αναπάντεχη διαφήμιση της εταιρείας μέσα από την σειρά που παρακολουθούν περισσότεροι από 30 εκατομμύρια τηλεθεατές μόνο στις ΗΠΑ: “Για να είμαστε ειλικρινείς, μας εκπλήσσει που δεν παρήγγειλε ένα Dragon Drink“, σχολίασε η εταιρία με ανάρτησή της στο Twitter, αναφερόμενη στο ροζ χρώματος φρουτώδες ρόφημα με γάλα καρύδας που πρόσθεσε στο καλοκαιρινό της μενού, το οποίο περιέχει το τροπικό “φρούτο του δράκου”, γνωστό και ως πιτάγια.

Η όγδοη και τελευταία σεζόν του Game of Thrones έχει σπάσει ρεκόρ τηλεθέασης για την HBO με περισσότερους από 38 εκατομμύρια τηλεθεατές να έχουν παρακολουθήσει το πρώτο επεισόδιό της στις 14 Απριλίου.

Η βραβευμένη με Emmy σειρά είναι η τηλεοπτική μεταφορά της σειράς μυθιστορημάτων του Τζορτζ Ρ.Ρ Μάρτιν “Το Τραγούδι της Φωτιάς και του Πάγου” και ρίχνει τίλτους τέλους, οριστικά, στις 19 Μαΐου.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις