Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Γερμανία: Συναγερμός στο Αμβούργο – Ένοπλος εισέβαλε σε σχολείο

Γερμανία: Συναγερμός στο Αμβούργο – Ένοπλος εισέβαλε σε σχολείο
Φωτογραφία Αρχείου / Reuters

Συναγερμός έχει σημάνει στη Γερμανία και συγκεκριμένα στο Αμβούργο, με την αστυνομία να αναφέρει στο Twitter ότι βρίσκεται σε εξέλιξη μια ευρείας κλίμακας επιχείρηση σε ένα σχολείο στην περιοχή Γένφελντ, όπου πιστεύεται ότι έχει εισβάλει ένας ένοπλος νεαρός.

Σύμφωνα με ενημέρωση της αστυνομίας του Αμβούργου στο Twitter, εντοπίστηκε ένας ένοπλος να κυκλοφορεί γύρω από το σχολείο Ότο-Χαν της περιοχής Γένφελντ αλλά δεν είναι σαφές αν εισέβαλε μέσα στο σχολείο ή στον περιβάλλοντα χώρο.

Για αυτό και οι δυνάμεις ασφαλείας απέκλεισαν την περιοχή και κάνουν έρευνες για τον εντοπισμό του ένοπλου. Σύμφωνα με το RT, πρόκειται για έφηβο άνδρα που εισέβαλε στο σχολείο, κρατώντας πυροβόλο. 

Μάλιστα, οι δυνάμεις ασφαλείας προχωράνε στην εκκένωση του σχολείου, με την αστυνομία του Αμβούργου να αναφέρει σε νεότερη ενημέρωσή της στο Twitter, ότι οι γονείς που σπεύδουν να πάρουν τα παιδιά τους, θα πρέπει να πάνε σε ένα πάρκινγκ 600 μέτρα μακριά από το σημείο, εκεί όπου θα τους περιμένουν αστυνομικοί για να παραλάβουν τους μαθητές με ασφάλεια.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις