Κόσμος

Γερμανία: Το Oktoberfest επιστρέφει μετά από δύο χρόνια διακοπής λόγω πανδημίας

Μετά τη διακοπή δύο ετών λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, η διάσημη γιορτή της μπίρας, το Oktoberfest, επιστρέφει στις 17 Σεπτεμβρίου στο Μόναχο χωρίς κανέναν περιορισμό για την πρόσβαση των συμμετεχόντων, ανακοίνωσε πριν από λίγο ο Δήμαρχος της βαυαρικής πρωτεύουσας Ντίτερ Ράιτερ.

«Όπως έχει σήμερα η κατάσταση, δεν θα υπάρχουν περιορισμοί πρόσβασης ούτε προϋπόθεση εμβολιασμού. Δεν υπάρχει νομική βάση για κάτι τέτοιο», δήλωσε ο κ. Ράιτερ, εκφράζοντας ταυτόχρονα την ελπίδα «οι ειδικοί να έχουν δίκιο και να μη μετανιώσουμε την απόφασή μας το φθινόπωρο».

Πριν από την πανδημία, το μεγαλύτερο λαϊκό φεστιβάλ στον κόσμο προσέλκυε ακόμη και έξι εκατομμύρια επισκέπτες.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Πιέσεις από το Συμβούλιο της Ευρώπης για την απελευθέρωση του Εκρέμ Ιμάμογλου - «Απαιτούμε να γίνει άμεσα»
Αντιπροσωπεία του Συμβουλίου της Ευρώπης ανέφερε πως «είναι απαράδεκτο σε ένα κράτος δικαίου να στερείται η Κωνσταντινούπολη τον δήμαρχό της με την κράτησή του χωρίς δίκη ή κατηγορητήριο»
Εκρέμ Ιμάμογλου