Κόσμος

Γιατί έκρυψαν τη Μέγκαν Μαρκλ στο μπαλκόνι του Μπάκιγχαμ

Ήταν το περασμένο Σάββατο που η Μέγκαν Μαρκλ έκανε την επίσημη πρώτη στο μπαλκόνι του Μπάκιγχαμ για το Trooping the Color και τα 92α γενέθλια της βασίλισσας Ελισάβετ.

Αυτό όμως που προξένησε εντύπωση είναι το γεγονός πως η Μέγκαν Μαρκλ δεν βρισκόταν στην πρώτη γραμμή και κεντρικά στο μπαλκόνι του Μπάκιγχαμ.

Αντίθετα η δούκισσα του Sussex έμεινε χαρακτηριστικά πίσω από την Κέιτ Μίντλετον και τον πρίγκιπα Γουίλιαμ. Και αυτό έχει να κάνει με κάποια στάνταρντ.

“Δεν ξεχώριζε τόσο όσο περίμεναν πολλοί. Αλλά ακολουθείται μια σειρά. Δεν υπήρχε κάποια πρόθεση. Απλά ο πρίγκιπας Γουίλιαμ είναι ο μεγαλύτερος από τα αδέρφια και είναι μπροστά με τη γυναίκα του” εξήγησε ο διευθυντής του περιοδικού Majesty, Joe Little.

Η πρώτη φορά που συμμετείχε στο Trooping the Color η Κέιτ Μίντλετον το 2011 βρισκόταν μπροστά αλλά στα αριστερά του μπαλονιού του Μπάκιγχαμ.

Διάλεξε την καλύτερη δυνατή θέση η Μέγκαν Μαρκλ

“Η Μέγκαν Μαρκλ ήταν και πάλι σε καλή θέση. Ήταν κεντρικά αντί να βρεθεί στην πρώτη γραμμή αλλά στην άκρη δεξιά ή αριστερά”.

Πηγή από το παλάτι αναφέρει ότι η θέση της Μέγκαν Μαρκλ στο μπαλκόνι του Μπάκιγχαμ είναι κάτι που θα προέκυπτε από εκείνη. “Δεν υπάρχει κανείς που βγάζει το πλάνο, λέγοντάς της που να σταθεί. Και υπήρχαν πολλά παιδιά που όλοι θα ήθελαν να είναι μπροστά”.

Στην ετήσια γιορτή που γίνεται για να τιμήσουν τα γενέθλια της βασίλισσας Ελισάβετ, η Μέγκαν Μαρκλ έφτασε με τον πρίγκιπα Χάρι. Το ζευγάρι πρόσφατα γύρισε από τον μήνα του μέλιτος μετά τον γάμο του στις 19 Μαΐου.

Πηγή: People

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Το «plan B» της Ευρωπαϊκής Ένωσης εάν η κυβέρνηση Τραμπ κάνει πίσω στον τερματισμό του πολέμου στην Ουκρανία
«Υπάρχει σχέδιο Β, αλλά πρέπει να εργαστούμε για το σχέδιο Α. Γιατί διαφορετικά, εάν επικεντρωθούμε στο σχέδιο Β, (αναπόφευκτα) αυτό θα συμβεί», δήλωσε η επικεφαλής της ευρωπαϊκής διπλωματίας Κάγια Κάλας
Η Κάγια Κάλας
Έντεκα τραυματίες, 3 σε κρίσιμη κατάσταση, από αυτοκίνητο που έπεσε σε πλήθος στην Κοπεγχάγη
«Το αυτοκίνητο χτύπησε έναν ποδηλάτη και ανέβηκε στο πεζοδρόμιο κοντά σε ένα καφέ όπου υπάρχει εξωτερικός χώρος σαν βεράντα, όπου έριξε κάτω και άλλους ανθρώπους», διευκρίνισε η αστυνομία
Αστυνομικοί και διασώστες επιχειρούν στο Sortedam Dossering, όπου ένα αυτοκίνητο έπεσε πάνω στο πλήθος, Κοπεγχάγη, Δανία
Το μήνυμα του βασιλιά Καρόλου στους καρκινοπαθείς: «Κάθε διάγνωση είναι τρομακτική»
Ο βασιλιάς Κάρολος αναφέρθηκε στην εμπειρία του με τον καρκίνο, λέγοντας ότι «η διάγνωση καρκίνου δεν χρειάζεται ποτέ να σημαίνει ότι θα αντιμετωπίσουμε το μέλλον χωρίς ελπίδα και υποστήριξη»
Ο βασιλιάς Κάρολος
Πανικός στο Ισραήλ: Συγκλονιστικά πλάνα από τις φωτιές στην Ιερουσαλήμ - Στους 23 οι τραυματίες
Οι φλόγες κατακαίνε δασωμένες εκτάσεις κοντά στον δρόμο που συνδέει το Λατρούν με τη Μπετ Σεμές. Πολλοί οδηγοί εγκατέλειψαν τα οχήματά τους στη μέση του δρόμου και διέφυγαν με τα πόδια
Ισραηλινό προσωπικό ασφαλείας και διάσωσης εργάζεται κοντά στο Latrun στο κεντρικό Ισραήλ, καθώς ξέσπασαν πυρκαγιές λόγω της υπερβολικής ζέστης
Ανανεώθηκε πριν 4 ώρες