Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Γκάφα της Μελάνια Τραμπ: Πήγε σε νοσοκομείο και έβγαλε τη μάσκα της για να διαβάσει χριστουγεννιάτικο παραμύθι (pics)

Γκάφα της Μελάνια Τραμπ: Πήγε σε νοσοκομείο και έβγαλε τη μάσκα της για να διαβάσει χριστουγεννιάτικο παραμύθι (pics)
Φωτογραφία Reuters

Χωρίς τις μάσκα εμφανίστηκε για ακόμη μία φορά η Μελάνια Τραμπ. Την Τρίτη (15/12) η πρώτη κυρία των ΗΠΑ επισκέφθηκε το Εθνικό Νοσοκομείο Παίδων και αποφάσισε να μην ακολουθήσει τους κανόνες για τον περιορισμό εξάπλωσης του κορονοϊού καθώς διάβαζε στα παιδάκια… ένα χριστουγεννιάτικο παραμύθι. 

Η Μελάνια Τραμπ, ως πρώτη κυρία των ΗΠΑ, επισκέπτεται κάθε χρόνο το νοσοκομείο, το ίδιο έκανε και φέτος παρά την πανδημία. Η πρώτη κυρία των ΗΠΑ, όπως αναφέρει δημοσίευμα του CNNi, έφθασε στο αίθριο του νοσοκομείου φορώντας μάσκα και την έβγαλε όταν κάθισε μπροστά από ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο προκειμένου να διαβάσει ένα παραμύθι στα παιδιά. 

 

Θα πρέπει βέβαια να σημειωθεί ότι – όπως αναφέρει και το δημοσίευμα – αν και τηρούσε τις απαραίτητες αποστάσεις, το νοσοκομείο ζητά από τους επισκέπτες να χρησιμοποιούν μάσκα. «Όλοι πρέπει να μάσκα κατά την διάρκεια της παραμονής τους σε οποιαδήποτε εγκατάσταση του Εθνικού Νοσοκομείου Παίδων, προκειμένου να αποφευχθεί η εξάπλωση της COVID-19» σύμφωνα με την πολιτική του νοσοκομείου.

Δείτε φωτογραφίες:

 

 

Το γραφείο τύπου της Μελάνια Τραμπ, σχολιάζοντας το συμβάν στο CNNi (αν και καθυστερημένα σύμφωνα με το μέσο), σημείωσε ότι τηρήθηκαν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και ακολουθήθηκε το προβλεπόμενο πρωτόκολλο για τους ομιλητές. Οι συνεργάτες της Μελάνια Τραμπ ανέφεραν επίσης ότι η ομιλία της πρώτης κυρίας των ΗΠΑ πραγματοποιήθηκε με πολύ λίγο κόσμο λόγω της πανδημίας και ότι τηρήθηκαν όλες οι απαραίτητες αποστάσεις. 

Πηγή φωτογραφιών: Reuters

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις