Κόσμος

Η ωραία που τα έβαλε με παιδί για μια μπάλα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ήθελε να κάνει το καλό όσο έγραφαν οι κάμερες, αλλά μια φίλαθλος των Cansas City Royals πιάστηκε στα πράσα να κάνει σαν παιδί για την μπάλα που χάρισε, ζητώντας την πίσω!

Αφού έπιασε την μπάλα και έδωσε το δικό της σόου, την έδωσε σε ένα μικρό αγόρι που έμοιαζε απογοητευμένο που δεν τα κατάφερε.

Μέχρι εκεί όλα καλά φυσικά. Όταν όμως οι κάμερες στράφηκαν και πάλι στη νεαρή γυναίκα, την έπιασαν να του φωνάζει “δώσε την μπάλα μου πίσω!”.

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που “ξεχώρισε” στις κερκίδες αγώνα μπέιζμπολ, καθώς πριν 3 χρόνια, φορώντας μάλιστα το ίδιο μπλουζάκι, παραλίγο να τα καταφέρει αλλά “έχασε” από ένα παιδί.


Πηγή: Dailymail

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα