Τετάρτη, 24 Απρ.
18oC Αθήνα

Η Γκισλέιν Μάξγουελ επιμένει για την «ψεύτικη» φωτογραφία του Πρίγκιπα Άντριου με την ανήλικη Τζιούφρι

Η Γκισλέιν Μάξγουελ επιμένει για την «ψεύτικη» φωτογραφία του Πρίγκιπα Άντριου με την ανήλικη Τζιούφρι

Η Γκισλέιν Μάξγουελ, φίλη του παιδόφιλου αυτόχειρα Τζέφρι Έπσταιν και καταδικασμένη σε φυλάκιση 20 ετών για σωματεμπορία ανηλίκων, επιμένει πως η φωτογραφία του Πρίγκιπα Άντριου με την ανήλικη Βιρτζίνια Τζιούφρι είναι «ψεύτικη».

Τόσο τον Οκτώβριο του 2022 όσο και σήμερα, η καταδικασμένη φίλη του Τζέφρι Επστάιν για σωματεμπορία ανηλίκων, Γκισλέιν Μάξγουελ, υποστηρίζει τον Πρίγκιπα Άντριου για το γεγονός ότι η φωτογραφία του με την ανήλικη – τότε – Βιρτζίνια Τζιούφρι είναι «ψεύτικη».

Η φωτογραφία φέρεται να έχει ληφθεί τον Μάρτιο του 2001 στο διαμέρισμα της Γκισλέιν Μάξγουελ, ενώ η Τζιούφρι είχε καταγγείλει ότι εξαναγκάστηκε να κάνει σεξ με τον Πρίγκιπα Άντριου όταν ήταν ακόμα 17 ετών από τον Τζέφρι Επστάιν.

Η Γκισλέιν Μάξγουελ μίλησε μέσα από τη φυλακή και η συνέντευξή της θα προβληθεί αύριο Δευτέρα (23.1.2023) στην εκπομπή του Τζέρεμι Κάιλ TalkTV. Η ίδια δήλωσε ότι «δεν θυμάμαι καθόλου να έχουν συναντηθεί. Και δεν νομίζω ότι η φωτογραφία είναι αληθινή. Είναι ψεύτικη. Δεν πιστεύω ούτε για ένα δευτερόλεπτο ότι είναι αληθινή, στην πραγματικότητα είμαι σίγουρη ότι δεν είναι. Δεν υπάρχει αυθεντική φωτογραφία, δεν υπάρχει καμία φωτογραφία».

«Δεν υπάρχει αυθεντική φωτογραφία, μόνο αντίγραφα των αντιγράφων και σύμφωνα με κάποιους ειδικούς, έχει υποστεί photoshop. Δεν τη θυμάμαι στο σπίτι μου» δηλώνει η Γκισλέιν Μάξγουελ και μεταδίδει η βρετανική Sun.

Αν και η Βιρτζίνια Τζιούφρι και ο Πρίγκιπας Άντριου είχαν κάνει συμφωνία πολλών εκατομμυρίων δολαρίων ώστε να αποσύρει τις καταγγελίες, τώρα ο κατηγορούμενος πρίγκιπας θέλει να την ανατρέψει. Πάντως, η Γκισλέιν Μάξγουελ δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να έχουν συναντηθεί οι δυο τους, δηλώνοντας ότι «ξέρω ότι η Βιρτζίνια ταξίδευε με τον Τζέφρι (Έπσταϊν), οπότε είναι εφικτό. Αλλά η φωτογραφία δεν φαίνεται να είναι αληθινή. Και δεν θυμάμαι να την έχουν τραβήξει».

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις