Κόσμος

Η Βόρεια Κορέα εκτόξευσε ακόμη έναν βαλλιστικό πύραυλο

Στην εκτόξευση ενός νέου βαλλιστικού πυραύλου προχώρησε η Βόρεια Κορέα, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων της Νότιας Κορέας Yonhap.

Συγκεκριμένα, όπως μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων η Βόρεια Κορέα εκτόξευσε τον βαλλιστικό πύραυλο προς τη θάλασσα στα ανοικτά της ανατολικής ακτής της.

Η ιαπωνική ακτοφυλακή ανακοίνωσε σήμερα πως η Βόρεια Κορέα προχώρησε σε εκτόξευση και πως μπορεί να πρόκειται για βαλλιστικό πύραυλο.

Το ιαπωνικό τηλεοπτικό δίκτυο NTV μετέδωσε πως ο βορειοκορεατικός πύραυλος φαίνεται πως έπεσε έξω από την ιαπωνική αποκλειστική οικονομική ζώνη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Νετανιάχου: «Απαράδεκτες» οι απαιτήσεις της Χαμάς ενόψει των συνομιλιών για τη Γάζα – «Συνεχίζονται οι προσπάθειες για ανάκτηση των ομήρων μας»
Η Χαμάς θέτει ως όρους την αποχώρηση των ισραηλινών δυνάμεων από τη Γάζα, την παροχή εγγυήσεων για τη μη επανάληψη των συγκρούσεων κατά την διάρκεια των διαπραγματεύσεων και την ανάθεση της διανομής ανθρωπιστικής βοήθειας
Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου
Ο Έλον Μασκ, το «Κόμμα της Αμερικής» και η αναφορά στον θρίαμβο του Επαμεινώνδα στα Λεύκτρα
Ο τρόπος για να σπάσει ο ενιαίο κομματικός μηχανισμός είναι μία παραλλαγή της στρατηγικής του Επαμεινώνδα στα Λεύκτρα: «Εξαιρετικά συγκεντρωμένη ισχύς σε συγκεκριμένη τοποθεσία στο πεδίο της μάχης» λέει ο Μασκ
Ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο Έλον Μασκ