Κόσμος

Ινδία: 416 νεκροί από κορονοϊό και 39.361 κρούσματα το τελευταίο 24ωρο

416 θάνατοι από κορονοϊό καταγράφηκαν στην Ινδία το τελευταίο 24ωρο, και άλλα 39.361 κρούσματα (επίσημα). 

Ο επίσημος απολογισμός των θυμάτων της πανδημίας του νέου κορονοϊού στη χώρα έχει φθάσει ως αυτό το στάδιο τους 420.967 νεκρούς επί συνόλου 31,41 εκατομμυρίων καταγεγραμμένων μολύνσεων.

Πρόκειται για τον 3ο βαρύτερο απολογισμό θυμάτων, πίσω από αυτούς των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής και της Βραζιλίας, και τον 2ο υψηλότερο αριθμό μολύνσεων σε όλο τον κόσμο, πίσω από αυτόν των ΗΠΑ (34,40 εκατ.).

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Νετανιάχου: «Απαράδεκτες» οι απαιτήσεις της Χαμάς ενόψει των συνομιλιών για τη Γάζα – «Συνεχίζονται οι προσπάθειες για ανάκτηση των ομήρων μας»
Η Χαμάς θέτει ως όρους την αποχώρηση των ισραηλινών δυνάμεων από τη Γάζα, την παροχή εγγυήσεων για τη μη επανάληψη των συγκρούσεων κατά την διάρκεια των διαπραγματεύσεων και την ανάθεση της διανομής ανθρωπιστικής βοήθειας
Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου
Ο Έλον Μασκ, το «Κόμμα της Αμερικής» και η αναφορά στον θρίαμβο του Επαμεινώνδα στα Λεύκτρα
Ο τρόπος για να σπάσει ο ενιαίο κομματικός μηχανισμός είναι μία παραλλαγή της στρατηγικής του Επαμεινώνδα στα Λεύκτρα: «Εξαιρετικά συγκεντρωμένη ισχύς σε συγκεκριμένη τοποθεσία στο πεδίο της μάχης» λέει ο Μασκ
Ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο Έλον Μασκ