Κόσμος

Ινδία: “Αγγίζουν” τις 100.000 οι νεκροί από κορονοϊό

Ο αριθμός των κρουσμάτων κορονοϊού στην Ινδία έφτασε τα 6,39 εκατομμύρια, αφού στη χώρα αναφέρθηκαν 81.484 νέες μολύνσεις τις τελευταίες 24 ώρες.

Την ίδια ώρα ενώ οι θάνατοι πλησιάζουν τις 100.000, καθώς αριθμός των νεκρών αυξήθηκε κατά 1.095 τις τελευταίες 24 ώρες και πλέον ανέρχεται σε 99.773.

Τα κρούσματα του κορονοϊού σε αυτή τη χώρα αυτή της νότιας Ασίας, η οποία έχει τον δεύτερο μεγαλύτερο αριθμό μολύνσεων παγκοσμίως μετά τις ΗΠΑ, ενδέχεται να αυξηθούν περαιτέρω καθώς μεγάλο μέρος του πληθυσμού δεν έχει εκτεθεί στον ιό SARS-CoV-2, όπως έδειξε έρευνα που δημοσιεύθηκε χθες Πέμπτη.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο οικογένεια Τραμπ απλώνει τα «πλοκάμια» της στην Ευρώπη: Θα φτιάξει Trump Tower στο Βουκουρέστι
Αν και στην πρώτη θητεία του Ντόναλντ Τραμπ η Τrump Organization δεν επεδίωκε συμφωνίες με χώρες του εξωτερικού αυτό φαίνεται πως άλλαξε με τη δεύτερη φορά που ο Ρεπουμπλικάνος μπήκε στον Λευκό Οίκο
Trump Tower
Συντετριμμένη η σύζυγος του CEO της Lufthansa από το τροχαίο δυστύχημα στη Σαρδηνία: «Λιποθύμησε ενώ έκανε ανάνηψη στο θύμα»
Ο δικηγόρος της 51χρονης υποστήριξε πως η πελάτισσά του σταμάτησε όταν έφτασε στη διάβαση πεζών αλλά δεν αντιλήφθηκε την 24χρονη - «Σεν εγκατέλειψε ποτέ το θύμα, κατέβηκε κιόλας να της δώσει τις πρώτες βοήθειες»
O Carsten Spohr με την Vivian Spohr