Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

ΗΠΑ: Δεν απαγγέλθηκαν κατηγορίες κατά του Άντριου Κουόμο για σεξουαλική παρενόχληση

ΗΠΑ: Δεν απαγγέλθηκαν κατηγορίες κατά του Άντριου Κουόμο για σεξουαλική παρενόχληση
Φωτογραφία Αρχείου / Reuters

Δεν απαγγέλθηκαν κατηγορίες σε βάρος του πρώην κυβερνήτη της Νέας Υόρκης, Άντριου Κουόμο, σχετικά με τις καταγγελίες ότι προέβη σε σεξουαλική παρενόχληση κατά δύο γυναικών, τις οποίες φίλησε παρά τη θέλησή του.

Ο εισαγγελέας της Νέας Υόρκης αποφάσισε να μην απαγγείλει κατηγορίες κατά του Άντριου Κουόμο για σεξουαλική παρενόχληση, μετά την ανακοίνωση της γενικής Εισαγγελέα της Κομητείας Γουέσττσεστερ, Μίριαμ Ρόκα, που αναφέρει ότι παρά τις αξιόπιστες αποδείξεις που υποστηρίζουν τις καταγγελίες των γυναικών, αυτές δεν πληρούν τις νομικές προϋποθέσεις για την απαγγελία κατηγοριών.

Ο Δημοκρατικός Άντριου Κουόμο παραιτήθηκε τον Αύγουστο μετά τις πολλαπλές καταγγελίες γυναικών για σεξουαλική παρενόχληση, όταν συνεργάζονταν μαζί του.

Ο ίδιος, αρνήθηκε ότι άγγιξε ανάρμοστα την οποιονδήποτε και είπε ότι οι προσπάθειες του να είναι ένας φιλικός προϊστάμενος ενδεχομένως να παρερμηνεύτηκαν.

Ο Κουόμο βρίσκεται επίση, αντιμέτωπος με έρευνες σχετικά με τις προσπάθειες του γραφείου του για την απόκρυψη του πραγματικού αριθμού των θανάτων από την COVID-19 στα γηροκομεία.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις