Κόσμος

ΗΠΑ: Με μεγάλη πτώση έκλεισε η Wall Street

Το Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης έκλεισε τη σημερινή συνεδρίαση, την τελευταία του μήνα, με ισχυρή πτώση, καθώς οι επενδυτές φάνηκαν να ανησυχούν για την εξάπλωση της παραλλαγής Όμικρον του SARS-CoV-2 αλλά και για τις δηλώσεις του επικεφαλής της Fed για τον πληθωρισμό και τη νομισματική πολιτική.

Ο βιομηχανικός δείκτης Dow Jones υποχώρησε κατά 652,22 μονάδες (-1,86%) και έκλεισε στις 34.483,72 μονάδες. Ο δείκτης Nasdaq των εταιρειών υψηλής τεχνολογίας έκλεισε στις 15.537,69 μονάδες, μειωμένος κατά 245,14 μονάδες ή -1,55%.

Ο δείκτης S&P 500, που είναι ενδεικτικός της γενικής τάσης, έκλεισε στις 4.567,01 μονάδες, χάνοντας 88,26 μονάδες ή -1,90%.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Νετανιάχου: «Απαράδεκτες» οι απαιτήσεις της Χαμάς ενόψει των συνομιλιών για τη Γάζα – «Συνεχίζονται οι προσπάθειες για ανάκτηση των ομήρων μας»
Η Χαμάς θέτει ως όρους την αποχώρηση των ισραηλινών δυνάμεων από τη Γάζα, την παροχή εγγυήσεων για τη μη επανάληψη των συγκρούσεων κατά την διάρκεια των διαπραγματεύσεων και την ανάθεση της διανομής ανθρωπιστικής βοήθειας
Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου
Ο Έλον Μασκ, το «Κόμμα της Αμερικής» και η αναφορά στον θρίαμβο του Επαμεινώνδα στα Λεύκτρα
Ο τρόπος για να σπάσει ο ενιαίο κομματικός μηχανισμός είναι μία παραλλαγή της στρατηγικής του Επαμεινώνδα στα Λεύκτρα: «Εξαιρετικά συγκεντρωμένη ισχύς σε συγκεκριμένη τοποθεσία στο πεδίο της μάχης» λέει ο Μασκ
Ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο Έλον Μασκ