Τρίτη, 16 Απρ.
19oC Αθήνα

ΗΠΑ: Πυροβολισμοί σε ξενοδοχείο στο Μίσιγκαν

ΗΠΑ: Πυροβολισμοί σε ξενοδοχείο στο Μίσιγκαν

Συναγερμός έχει σημάνει στο Ντέαρμπορν του Μίσιγκαν, σχεδόν 10 χιλιόμετρα μακριά από το Ντιτρόιτ, για πυροβολισμούς στο ξενοδοχείο Χάμπτον Ινν, με ισχυρή δύναμη της αστυνομίας να βρίσκεται στο σημείο για να ελέγξει την κατάσταση.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένα άτομο έχει πέσει νεκρό από τους πυροβολισμούς και έχουν τραυματιστεί πολλά άτομα, ενώ ο μακελάρης έχει «ταμπουρωθεί» μέσα στο ξενοδοχείο της περιοχής του Μίσιγκαν, μεταδίδει η DailyMail.

Σε tweet της, η αστυνομία της περιοχής αναφέρει ότι υπάρχει «ενεργή σκηνή με πυροβολισμούς» στο σημείο και τονίζει ότι πρόκειται για μια «επικίνδυνη κατάσταση» και να μείνουν όλοι μακριά από το σημείο.

«Οι στρατιώτες και οι αξιωματικοί εργάζονται για τον καθαρισμό ολόκληρης της περιοχής γύρω από το ξενοδοχείο. Παρακαλούμε μείνετε μακριά από την περιοχή, καθώς αυτή είναι μια ενεργή κατάσταση και εξαιρετικά επικίνδυνη για το κοινό», αναφέρει ένα άλλο tweet της αστυνομίας.

Περίπου 1,6 χιλιόμετρα μακριά από το ξενοδοχείο βρίσκεται ένα δημοτικό σχολείο, το οποίο τέθηκε υπό ήπιο lockdown για την προστασία των παιδιών.

«Υπάρχει μια επικίνδυνη κατάσταση έξω από το κτίριο και δεν επιτρέπουμε κανέναν να μπει στο σχολείο αυτή τη στιγμή. Όλο το προσωπικό και οι μαθητές μας είναι ασφαλείς και η ημέρα μας συνεχίζεται κανονικά. Δεν θα υπάρχει καμία εξωτερική δραστηριότητα στο DuVall», δημοσίευσε το σχολείο στην ιστοσελίδα του.

https://twitter.com/DaveKinchenUSA/status/1578082467440885767

Σύμφωνα με το CNN, η αστυνομία δήλωσε ότι ο ύποπτος έχει περιοριστεί αλλά το περιστατικό είναι ενεργό, λίγο μετά τις 22:00 (ώρα Ελλάδας). Αν και οι αστυνομικές πηγές δεν το επιβεβαιώνουν, δημοσιογράφος του Fox News στο σημείο μετέδωσε ότι, σύμφωνα με μαρτυρίες, είδαν μια καλυμμένη σορό να βγαίνει έξω από το ξενοδοχείο και να οδηγείται σε νοσοκομείο.

Η DailyMail, επικαλούμενη το τοπικό τηλεοπτικό κανάλι WXYZ Detroit, αναφέρει ότι το περιστατικό πιθανόν να ξεκίνησε όταν ο δράστης ανακάλυψε ότι του κάνουν έξωση από το δωμάτιό του και τότε ξέσπασε διαφωνία που είχε ως αποτέλεσμα να πέσουν οι πυροβολισμοί.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις