Κόσμος

Ισραήλ: Ο Γκαντς θέλει να αναλάβει επικεφαλής σε κυβέρνηση εθνικής ενότητας

Μεγάλες φιλοδοξίες έχει ο Μπένι Γκαντς στο Ισραήλ. Δηλώνει έτοιμος να αναλάβει πρωθυπουργός στη χώρα σε κυβέρνηση εθνικής ενότητας.

Ο  μεγάλος αντίπαλος του Μπενιαμίν Νετανιάχου στις ισραηλινές εκλογές ο Μπένι Γκαντς, υποστήριξε σήμερα πως θέλει να τεθεί επικεφαλής μιας κυβέρνησης εθνικής ενότητας με στόχο την έξοδο της χώρας από το πολιτικό αδιέξοδο.

«Οι Ισραηλινοί θέλουν μια κυβέρνηση ενότητας (…). Θα σχηματίσω αυτή την κυβέρνηση με εμένα επικεφαλής», δήλωσε ο αρχηγός του κόμματος «Μπλε-Λευκό» πριν συμμετάσχει σε συνεδρίαση με τα στελέχη του σχηματισμού του.

Από την πλευρά του, ο Μοσέ Γιααλόν, στέλεχος του κόμματος του Γκαντς, υπογράμμισε από την πλευρά του πως «δεν θα συμμετάσχουμε σε συνασπισμό με επικεφαλής των Νετανιάχου».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Συνελήφθησαν στα Κατεχόμενα 5 Ελληνοκύπριοι για «κατασκοπεία» - Είναι ηλικιωμένοι που επισκέφθηκαν το χωριό τους
Κατηγορούνται ότι συνέλεγαν πληροφορίες σχετικά με εργοτάξια που βρίσκονται σε «τουρκικές ιδιοκτησίες» - Το δικαστήριο αποφάσισε την κράτησή τους για τρεις μέρες
Τα Κατεχόμενα εδάφη στην Κύπρο 1
Προκλητική ανάρτηση του τουρκικού υπουργείου Άμυνας για την εισβολή στην Κύπρο: «Ένα βήμα που γράφτηκε με χρυσά γράμματα στην ιστορία»
Το υπουργείο Άμυνας της Τουρκίας υποστηρίζει ότι «με την αποφασιστικότητα 51 χρόνων, θα συνεχίσουμε να είμαστε η εγγύηση της ειρήνης και της ελευθερίας»
Η προκληκτική φωτογραφία του τουρκικού υπουργείου Άμυνας 6