Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

«Κακομαθημένο κ@@@»! Έβρισε την κόρη του Brady και της Gisele – Τους άφησε στα κρύα του λουτρού [vid]

Tom Brady και Gisele

Ακόμα και να τερματίσει τις εβδομαδιαίες WEEI εμφανίσεις του σκέφτεται ο Tom Brady. Ο οικοδεσπότης της εκπομπής χαρακτήρισε την κόρη του με τη Gisele «κακομαθημένο κ@@@»!

Ήταν το πρωί της Δευτέρας που ο Tom Brady κλήθηκε να σχολιάσει τα όσα είπε ένας από τους οικοδεσπότες του σταθμού για την κόρη του με τη Gisele.

Ήταν ο Alex Reimer που χαρακτήρισε “κακομαθημένο κ@@@” την κόρη του Tom Brady, Vivian, το βράδυ της Πέμπτης.

Oι παρουσιαστές χαρακτήρισαν το σχόλιο του συναδέλφου τους χαζό, με τον Tom Brady να εμφανίζεται εξοργισμένος.

Η εκδίκηση του Tom Brady για την κόρη του με τη Gisele

“Λοιπόν, νομίζω ότι προσπάθησα να έρθω σε αυτό το σόου για χρόνια και πάντα σας έδειχνα πολύ σεβασμό. Πάντα προσπαθούσα να έρθω και να κάνω καλή δουλειά για εσάς για αυτό είναι πολύ απογοητευτικό να ακούς κάτι τέτοιο. Αλλά η κόρη μου ή οποιοδήποτε παιδί δεν το αξίζει αυτό”.

Το ανεπίτρεπτο σχόλιο του Reimer έγινε μετά την προβολή του ντοκιμαντέρ του Facebook “Tom vs Time”. Στην πρώτη σκηνή ακούγεται η μικρή Vivian να φωνάζει στον μπαμπά της ότι θα έπαιζε ποδόσφαιρο.

https://www.youtube.com/watch?v=i7FgneNlM14

Ο Kirk Minihane ζήτησε συγγνώμη για το απρεπές σχόλιο από τον Tom Brady που έκοψε ουσιαστικά τη συνέντευξη. “Προφανώς θα αξιολογήσω αν θέλω να έρθω ξανά σε αυτό το σόου οπότε δεν έχω πολλά να πω σήμερα. Οπότε ίσως σας μιλήσω κάποια άλλη στιγμή” είπε πριν κλείσει το τηλέφωνο.

Πηγή: Nydailynews

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις