Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Καλόγρια δολοφονήθηκε γιατί είδε ιερέα και μοναχή να κάνουν σεξ – Ένα συγκλονιστικό θρίλερ 30 χρόνων (pics, vid)

Καλόγρια δολοφονήθηκε γιατί είδε ιερέα και μοναχή να κάνουν σεξ – Ένα συγκλονιστικό θρίλερ 30 χρόνων (pics, vid)
Φωτογραφία video grab

Μία καλόγρια δολοφονήθηκε στη νότια Ινδία, στις 27 Μαρτίου 1992, επειδή έπιασε έναν ιερέα και μια μοναχή στο St. Pius X Convent Hostel να κάνουν σεξ. Και τρεις δεκαετίες αργότερα, αποδόθηκε δικαιοσύνη.

Η νεκροψία αποκάλυψε ότι η άτυχη καλόγρια είχε σημάδια από νύχια και στις δύο πλευρές του λαιμού της και δύο πληγές στο κεφάλι της. Το σώμα της είχε πολλές εκδορές και είχε υποστεί κάταγμα στο κρανίο της.

Παρά τις πληγές της και τη σκηνή του εγκλήματος στην κουζίνα, κανείς δεν παραπέμφθηκε στο δικαστήριο για τη δολοφονία της αδελφής Αμπάγια για 27 χρόνια. Τελικά, τον περασμένο Δεκέμβριο, αποδείχθηκαν ένοχοι ένας ιερέας και μία μοναχή που είχαν καταβάλει μεγάλες προσπάθειες για να προστατεύσουν την παράνομη σχέση τους.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη LiveLaw (@livelaw.in)

Η ώρα της αλήθειας

Ο πατέρας Thomas Kottoor και η αδελφή Sephy καταδικάστηκαν την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου του 2021 για τη δολοφονία της 21χρονης καλόγριας Abhaya το 1992 και την καταστροφή των αποδεικτικών στοιχείων, που τους ενοχοποιούσαν.

Η μοναχή Sephy, 55 ετών σήμερα δεν σχολίασε δημοσίως την απόφαση, αλλά ο Kottoor, 69 ετών, επέμεινε στην αθωότητά του.   «Δεν έκανα κανένα λάθος. Ο Θεός είναι μαζί μου», είπε στα τοπικά ΜΜΕ έξω από το δικαστήριο, μετά την ανακοίνωση της ποινής του.

Δείτε βίντεο:

Οι λεπτομέρειες του στυγερού εγκλήματος

Σύμφωνα με το BBC, το ζευγάρι τη σκότωσε μετά από ραντεβού που είχαν για παράνομες σεξουαλικές περιπτύξεις. Η τοπική αστυνομία πίστευε αρχικά ότι η νεαρή καλόγρια είχε αυτοκτονήσει. Αλλά ξεκίνησαν περαιτέρω έρευνες μετά από υποψίες, που εξέφρασε η οικογένειά της για τον θάνατό της.  

Το πτώμα της αδελφής Abhaya βρέθηκε σε ένα πηγάδι στο μοναστήρι St Pius X στο Kottayam, μια πόλη στη νότια Ινδία. Δικαστήριο – σύμφωνα με το BBC – έκρινε ότι, το θύμα ξύπνησε τις πρώτες πρωινές ώρες της 27ης Μαρτίου 1992 και πήγε στην κουζίνα του μοναστηριού για να πάρει νερό από ένα ψυγείο. Ενώ βρισκόταν στην κουζίνα, έπιασε τον Kottoor και τον Sephy σε ερωτικές περιπτύξεις. Φοβούμενοι ότι θα αποκαλύψει το μυστικό τους, το ζευγάρι την σκότωσε και πέταξε το πτώμα της σύμφωνα με το δικαστήριο.

Με πληροφορίες από CNNi και BBC

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις