Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Καραμπόλα με εκρήξεις κοντά στο αεροδρόμιο της Μπολόνια! Τουλάχιστον δύο νεκροί, δεκάδες τραυματίες – Κατέρρευσε γέφυρα – video

Καραμπόλα με εκρήξεις κοντά στο αεροδρόμιο της Μπολόνια! Τουλάχιστον δύο νεκροί, δεκάδες τραυματίες – Κατέρρευσε γέφυρα – video

– Συναγερμός στις ιταλικές αρχές ύστερα από καραμπόλα με αλυσιδωτές εκρήξεις, κοντά στο αεροδρόμιο της Μπολόνια
– Τουλάχιστον 2 νεκροί και 60 τραυματίες, εκ των οποίων οι 14 σε κρίσιμη κατάσταση
– Τρομακτικές εικόνες από φλόγες και πυκνό καπνό να καλύπτουν τον ουρανό
– Βίντεο και φωτογραφίες από την ισχυρή έκρηξη

Καραμπόλα με φορτηγό που μετέφερε αυτοκίνητα και άλλα τρία ΙΧ σημειώθηκε σε αυτοκινητόδρομο, λίγο έξω από την Μπολόνια, κοντά στο αεροδρόμιο της ιταλικής πόλης. Η σύγκρουση προκάλεσε και την έκρηξη αυτοκινήτων σε διπλανή αντιπροσωπεία.

Σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ, ο νεότερος απολογισμός είναι τουλάχιστον δύο νεκροί και 60 τραυματίες, εκ των οποίων οι 14 νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση. Δύο από τους τραυματίες, μεταφέρθηκαν σε ειδικό νοσοκομείο για τη θεραπεία των εγκαυμάτων.

Επίσης, έχουν τραυματιστεί και έντεκα καραμπινιέροι και αστυνομικοί, οι οποίοι βρίσκονταν στην περιοχή, λόγω ενός άλλου δυστυχήματος.

Στο σημείο έχουν σπεύσει πυροσβεστικά οχήματα, ασθενοφόρα και περιπολικά. Η γέφυρα της περιφερειακής οδού Casalecchio είναι κλειστή και προς τις δύο κατευθύνσεις, ενώ μέρος της κατέρρευσε!

Δείτε τις συγκλονιστικές εικόνες

Εικόνες από την έκρηξη στο αεροδρόμιο της Μπολόνια

Σύννεφα καπνού κάλυψαν την περιοχή, με την αστυνομία να έχει προειδοποιήσει για μειωμένη ορατότητα.

Πηγή: Repubblica, Metro, RT

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις