Κόσμος

Καταγγελία δημοσιογράφου: Η Τουρκία μου ζήτησε να κάνω τον ρουφιάνο

"Η Τουρκία μου ζήτησε να κάνω τον ρουφιάνο στην Zaman" είναι ο τίτλος εκτενούς σημερινού δημοσιεύματος στη βελγική εφημερίδα "De Morgen" που αναφέρεται σε καταγγελίες νεαρής βελγιδας δημοσιογράφου για απόπειρα χρηματισμού της από τουρκικές κρατικές υπηρεσίες.

Η δημοσιογράφος, η οποία εργάζεται στη βελγική έκδοση της θεωρούμενης ως φίλα διακείμενης στον Γκιουλέν εφημερίδας Zaman, κατήγγειλε ότι οι τουρκικές αρχές επιδιώκουν να πληροφορηθούν την ταυτότητα των αναγνωστών της εφημερίδας και για τον λόγο αυτό της πρότειναν να παραδώσει την λίστα συνδρομητών της με χρηματικά ανταλλάγματα.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα