Κόσμος

Κατέρρευσε ο Έλτον Τζον στη σκηνή! video

“Πάγωσε” το κοινό του Έλτον Τζον στη συναυλία στο Mount Smart Stadium της Νέας Ζηλανδίας. 

Ο 72χρονος Έλτον Τζον έχασε ξαφνικά τη φωνή του, γεγονός που τον έκανε να καταρρεύσει. Με δάκρυα στα μάτια, έσκυψε στο πιάνο του, κούνησε το κεφάλι του και παραδέχτηκε στο κοινό πως “έχασα εντελώς τη φωνή μου. Δεν μπορώ να τραγουδήσω, πρέπει να φύγω. Συγγνώμη”.

Το κοινό τον χαιρέτησε με ένα θερμό χειροκρότημα καθώς άφηνε τη σκηνή υποβασταζόμενος από τους βοηθούς του. Λίγο αφότου άφησε τη σκηνή, ζήτησε συγγνώμη από τους θαυμαστές του σε ένα συναισθηματικό ποστ στο Instagram.  

«Έπαιξα και τραγούδησα με όλη μου την καρδιά, μέχρι που η φωνή μου δεν μπορούσε άλλο. Είμαι απογοητευμένος, βαθιά αναστατωμένος και λυπάμαι. Έδωσα ό,τι είχα. Σας ευχαριστώ για την καταπληκτική στήριξη και αγάπη που μου δείξατε στη σημερινή παράσταση. Αιωνίως ευγνώμων. Αγάπη, Έλτον» έγραψε. 

https://www.youtube.com/watch?v=-azUHClyAd8

https://twitter.com/Tim_McCready/status/1228957400113111040?s=20

Νωρίτερα, ο ίδιος είχε ενημέρωσει το κοινό πως είχε διαγνωστεί με τύπο πνευμονίας(atypical ή walking pneumonia) που είναι είδος λοίμωξης του αναπνευστικού που προκαλείται από βακτήρια ή ιούς.

Ενώ κατευθυνόταν στο χώρο της συναυλίας, ο σερ Έλτον Τζον ελέγχθηκε από γιατρούς και, παρά τη διάγνωση, αισθάνθηκε ικανός να συνεχίσει το σόου του.  Ωστόσο, δεν κατάφερε να το ολοκληρώσει καθώς τον πρόδωσε η φωνή του ενώ τραγουδούσε το “Daniel”.  

Πηγή: BBC

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Εκτός νόμου ο ακροδεξιός σύλλογος «Βασίλειο της Γερμανίας» - Χειροπέδες στον «βασιλιά» και έφοδοι στα ακίνητά τους
Ο 59χρονος αυτοαποκαλούμενος βασιλιάς είχε καταδικαστεί σε 8 μήνες φυλάκιση για σωματική βλάβη ενώ παλαιότερα είχε εμπλακεί και σε υποθέσεις υπεξαίρεσης και τραπεζικής απάτης
Αστυνομικοί στη Γερμανία
Χάος από συγκρούσεις ενόπλων στην Τρίπολη της Λιβύης - «Μείνετε στα σπίτια της» η εντολή προς τους πολίτες
Οι συγκρούσεις, οι οποίες εκτυλίσσονται σε νότιους τομείς της πόλης, ξέσπασαν ανάμεσα σε ένοπλες ομάδες της Τρίπολης και αντίπαλες από τη Μισράτα, μεγάλη πόλη και λιμένα περίπου 200 χιλιόμετρα ανατολικά της πρωτεύουσας
Σφοδρές συγκρούσεις στην Λιβύη
Το Playboy της Ουκρανίας κάνει αφιέρωμα στις γυναίκες που ακρωτηριάστηκαν ή τραυματίστηκαν από τον πόλεμο: «Είμαστε ζωντανές»
Το ειδικό τεύχος με τίτλο «Ομορφιά με σημάδια», περιλαμβάνει φωτογραφίες γυναικών -πολεμιστριών και καθημερινών ηρωίδων- που έμαθαν πως η ομορφιά δεν χάνεται από τραυματισμούς
Ουκρανό μοντέλο