Site icon NewsIT
14:54 Τρίτη 23 Ιουνίου 2015

Κύπρος: Πατέρας, μάνα και οι δύο γιοι τους βίαζαν για επτά χρόνια τρία ανηψάκια τους!

Άφωνη έχει μείνει η κοινή γνώμη της Κύπρου από την πρωτοφανή αυτή υπόθεση ομαδικής σεξουαλικής κακοποίησης τριών ανηλίκων από συγγενείς και μάλιστα πρώτου βαθμού.

ΦΩΤΟ από newsit.com.cy

ΦΩΤΟ από newsit.com.cy

Τα τρία θύματα, ενήλικοι πλέον, αποφάσισαν να σπάσουν την σιωπή τους καταγγέλοντας τον απόλυτο εφιάλτη που έζησαν επί μια 7ετια.

Έχουν συλληφθεί αυτή την στιγμή ο 62χρονος πατέρας, η 64χρονη μητέρα, καθώς και οι δύο γιοι τους, 37 και 36 ετών αντιστοίχως για την υπόθεση βιασμούς, σεξουαλικής, σωματικής και ψυχικής κακοποίησης των τριών ανήλικων παιδιών, 10, 12 και 17 ετών.

Το πιο βαρύ φορτίο φέρει το ένα από τα τρία αδελφάκια, τότε 12 ετών που συγκέντρωνε τις “προτιμήσεις” στις ανώμαλες ορέξεις της συγγενικής οικογένειας. Ο πατέρας το ανάγκαζε να παρακολουθεί πορνοταινίες και εν συνεχεία ασελγούσε εις βάρος του ενώ εν συνεχεία βιαζόταν και από τους 2 γιους της οικογένειας, με την μητέρα να “παίρνει μάτι”, αλλά και να δίνει οδηγίες!

Διαβάστε για την τραγική υπόθεση στο newsit.com.cy

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version