Κόσμος

“Κομμένες” οι μίνι φούστες από τη βουλή

Μπορείτε να σκεφτείτε τις Ελληνίδες βουλευτίνες με μίνι φούστα και βαθύ ντεκολτέ; Μάλλον όχι και καλά κάνετε. Τι γίνεται όμως αν οι βουλευτίνες είναι εντυπωσιακές καλλονές;

Στο πυρ το εξώτερο στέλνει τα αποκαλυπτικά γυναικεία συνολάκια ο νέος κώδικας ηθικής του Κρεμλίνου σύμφωνα με τον οποίο, τόσο οι Ρώσοι βουλευτές όσο και οι συνεργάτες τους θα απαγορεύεται στο εξής να φορούν μίνι φούστες και βαθιά ντεκολτέ.
 
Στέλνοντας το μήνυμα πως η Δούμα (η ρωσική κάτω βουλή) πλέον δεν είναι «αμέρικαν μπαρ», ο νέος κώδικας ηθικής του Κρεμλίνου επιβάλλει επί της ουσίας ένα νέο κώδικα ένδυσης βάσει του οποίου, στο εξής θα απαγορεύονται, τόσο στους βουλευτές όσο και στους συνεργάτες τους, οι μίνι φούστες και τα βαθιά αποκαλυπτικά ντεκολτέ.
 
Αντιθέτως, σύμφωνα με τους εν λόγω κανόνες ηθικής, όπως αυτοί παρουσιάζονται από τη ημερήσια εφημερίδα «Moskovsky Komsomolets», το ενδεδειγμένο κοινοβουλευτικό ντύσιμο θα πρέπει να χαρακτηρίζεται από «επισημότητα, εγκράτεια, σεβασμό στην παράδοση και τάξη».
 
Κι αν οι παραπάνω οδηγίες δεν θα είχαν καμία αξία στο ελληνικό κοινοβούλιο, ωστόσο δεν ισχύει το ίδιο και για το ρωσικό καθώς εκεί, μεταξύ των βουλευτών, ξεχωρίζουν «πολιτικές» προσωπικότητες με πλούσια κάλλη όπως η πρώην πρωταθλήτρια της γυμναστικής, Αλίνα Καμπάεβα.

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Καθ' οδόν ο Ζελένσκι προς την Άγκυρα για συνάντηση με Ερντογάν - «Θα περιμένω τον Πούτιν στην Κωνσταντινούπολη»
Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι δήλωσε ότι θα περιμένει τον Ρώσο ομόλογό του Βλαντιμίρ Πούτιν για να πραγματοποιήσει κατ' ιδίαν συνομιλίες σχετικά με τον τριετή και πλέον πόλεμο
Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι