Παρασκευή, 3 Μαΐ
24oC Αθήνα

Κορονοϊός: “Καυτό” φιλί στο… άδειο Μιλάνο!

κορονοϊός
Φωτογραφία: Reuters

Τι κι αν ο κορονοϊός… σαρώνει την Ιταλία, έχοντας προκαλέσει τον θάνατο έντεκα ανθρώπων;

Ένα ζευγάρι στο Μιλάνο είναι… θαρραλέο!

Την ώρα που οι περισσότερες, σχεδόν όλες οι εικόνες που έρχονται από την γειτονική χώρα δείχνουν έρημες πόλεις και ανθρώπους απαραιτήτως με μάσκες -όταν κυκλοφορούν δημοσίως- αυτό το ζευγάρι έρχεται να αποδείξει ότι ο έρωτας… κερδίζει τα πάντα!

Click4more: “Θερίζει” ζωές στην Ιταλία ο κοροναϊός! 11 συνολικά οι νεκροί – Εκατοντάδες τα κρούσματα!

Η φωτογραφία έχει τραβηχτεί στο Μιλάνο, εκεί που οι δρόμοι έχουν ερημώσει και τα μαγαζιά είναι άδεια.

Το ζευγάρι, ωστόσο, δεν… καταλαβαίνει τίποτα και δίνει ένα παθιασμένο φιλί στη μέση του δρόμου!

Έρωτας – Κορονοϊός… 1-0!

κορονοϊός

Ιταλία: «Οι Ιταλοί μπορούν να συνεχίσουν να ταξιδεύουν» δηλώνει ο Ιταλός υπουργός υγείας Ρομπέρτο Σπεράντσα, μετά την συνάντησή του με έξι Ευρωπαίους ομολόγους του

Ο Ιταλός υπουργός υγείας Ρομπέρτο Σπεράντσα συναντήθηκε σήμερα το απόγευμα στην Ρώμη με τους ομολόγους του έξι ευρωπαϊκών χωρών και την αρμόδια Ευρωπαία επίτροπο Στέλλα Κυριακίδη.

«Οι ιταλοί μπορούν να συνεχίσουν να ταξιδεύουν. Οι υπουργοί των χωρών που συνορεύουν χερσαία με την χώρα μας συμφώνησαν ότι το κλείσιμο των συνόρων θα ήταν υπερβολικό μέτρο», τόνισε ο Σπεράντσα.

Click4more: Ένα φάρμακο για την ελονοσία η λύση στην αντιμετώπιση του κοροναϊού; Τι λένε οι ειδικοί

Ο Ιταλός υπουργός συμπλήρωσε ότι η απόφαση της κυβέρνησης Κόντε να σταματήσει τις πτήσεις από και προς την Κίνα, πριν τρεις εβδομάδες, ήταν κάθε άλλο παρά λανθασμένη.

Παράλληλα, στην συνάντηση της Ρώμης συμφωνήθηκε ότι η ιταλική κυβέρνηση θα πληροφορεί συνεχώς τους Ευρωπαίους εταίρους της, σχετικά με την στρατηγική της για την αντιμετώπιση και τον περιορισμό του ιού. Οι ειδήμονες και οι υπουργοί των διαφόρων χωρών θα παραμείνουν σε διαρκή επαφή, για να αποφασίζουν ποιες είναι οι καταλληλότερες πρωτοβουλίες που θα πρέπει να ληφθούν στο μέλλον.

Σε ότι αφορά τυχόν μεγάλες, μαζικές εκδηλώσεις, θα αποφασίζεται κατά περίπτωση αν θα πρέπει ή όχι να ακυρώνονται και θα καταβληθεί προσπάθεια με στόχο να δίδονται ομοιογενείς πληροφορίες στα διάφορα συνοριακά φυλάκια.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις