Κόσμος

“Κράξιμο” Μπέμπε Γκρίλο στον Τσίπρα – “Αν ο Τσίπρας είναι η Αριστερά, δεν χρειάζεται πια η Δεξιά”

Καυστικός εμφανίστηκε ο Μπέμπε Γκρίλο για τον Αλέξη Τσίπρα, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στην Ένωση Ξένων Αναποκριτών της Ρώμης, κληθείς να σχολιάσεις τις πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα.

Ο ιδρυτής του κινήματος Πέντε Αστέρων, δήλωσε πως «αν ο Αλέξης Τσίπρας μείνει στο ευρώ θα παραμείνει και εντός των συνθηκών του ενιαίου νομίσματος» και σχολίασε ότι: «αν ο Τσίπρας είναι η Αριστερά, στην Ελλάδα δεν χρειάζεται πια η Δεξιά».

Ο Γκρίλο επιτέθηκε εναντίον του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, αναφέροντας πως αντί να συνεργασθεί και να ανοίξει διάλογο με τα Πέντε Αστέρια, «ο Τσίπρας, στις ευρωεκλογές, θέλησε να δημιουργήσει δικό του κόμμα, στην Ιταλία, με τη στήριξη διανοουμένων».

Και πρόσθεσε: «συμμεριζόμαστε τις προτάσεις για το δημόσιο χρέος και τα ευρωομόλογα, αλλά πρέπει κανείς να πάρει θέση, συνολικά, με αποφασιστικό τρόπο».

Ο εμπνευστής των Πέντε Αστέρων, ο οποίος την τελευταία περίοδο έχει προχωρήσει σε διαγραφές σειρά στελεχών που διαφώνησαν με την γραμμή του, είπε ακόμη πως «ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θεωρεί ότι τα Πέντε Αστέρια δεν έχουν πολιτική πρόταση, διότι διαβάζει τον ιταλικό Τύπο, ο οποίος παραπληροφορεί».

Τέλος, επιβεβαίωσε τις πληροφορίες ότι σκέφτεται να επισκεφθεί, το 2015, σειρά χωρών, ανάμεσα στις οποίες την Ελλάδα, τη Γαλλία και την Εσθονία, «για να ακούσει τι λέγεται και τι συμβαίνει στο εξωτερικό».

Πηγή: ΑΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Οργή Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ για τις διαρροές από τη «συνάντηση ειρήνης» με τον βασιλιά Κάρολο – Κοκτέιλ στη βεράντα και διπλωματία σε κρίση
Το στρατόπεδο των Σάσσεξ έκανε λόγο προσπάθεια υπονόμευσης ενός εύθραυστου διαλόγου επαναπροσέγγισης με την βασιλική οικογένεια της Βρετανίας
Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι
Σεισμός 6,7 Ρίχτερ στην επαρχία Μαλούκου στην Ινδονησία - Δεν υπάρχει απειλή για τσουνάμι
Το απέραντο ινδονησιακό αρχιπέλαγος βιώνει συχνούς σεισμούς λόγω της θέσης του στο «Δακτυλίδι της Φωτιάς» του Ειρηνικού, ένα τόξο έντονης σεισμικής δραστηριότητας όπου συγκρούονται τεκτονικές πλάκες
Σεισμός στην Ινδονησία