Τετάρτη, 24 Απρ.
22oC Αθήνα

Λαχτάρα στον αέρα για την Κριστίν Λαγκάρντ!

Λαχτάρα στον αέρα για την Κριστίν Λαγκάρντ!
Φωτογραφία Reuters

Λαχτάρησε η γενική διευθύντρια του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ όταν το αεροπλάνο που τη μετέφερε από το Μπουένος Άιρες στις ΗΠΑ έκανε αναγκαστική προσγείωση! Δεν υπήρξαν τραυματισμοί.

Το αεροπλάνο που εκτελούσε την πτήση της American Airlines από την Αργεντινή προς τις ΗΠΑ και στο οποίο βρισκόταν η επικεφαλής του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ αναγκάστηκε σε κατεπείγουσα προσγείωση λίγη ώρα αφού είχε απογειωθεί!

Το αεροπλάνο είχε αναχωρήσει από το διεθνές αεροδρόμιο Εσέισα του Μπουένος Άιρες την Κυριακή. Σύμφωνα τις ηλεκτρονικές εκδόσεις των εφημερίδων Clarín και La Nación, αλλά και τον τηλεοπτικό σταθμό TN, στο αεροσκάφος παρατηρήθηκε μείωση της πίεσης αέρα στην καμπίνα των επιβατών.

Τη στιγμή εκείνη, το αεροπλάνο ενώ βρισκόταν περίπου 200 χιλιόμετρα βόρεια της πρωτεύουσας της Αργεντινής κι επέστρεψε στο Μπουένος Άιρες, όπου προσγειώθηκε.

Η Κριστίν Λαγκάρντ στην Αργεντινή

Η Λαγκάρντ βρισκόταν στην Αργεντινή για τη σύνοδο των υπουργών Οικονομικών και των επικεφαλής των κεντρικών τραπεζών της Ομάδας των Είκοσι (G20), η οποία διεξήχθη το Σαββατοκύριακο.

Δεν αναφέρθηκε κανένας τραυματισμός εξαιτίας της αναγκαστικής προσγείωσης του αεροσκάφους.

Εκπρόσωπος του ΔΝΤ δεν απάντησε αμέσως όταν του ζητήθηκε σχόλιο για το συμβάν από το Reuters.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις