Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Λονδίνο: Εκκενώθηκε ο σταθμός London Bridge

Λονδίνο: Εκκενώθηκε ο σταθμός London Bridge
Φωτογραφία Reuters

Συναγερμός έχει σημάνει στο Λονδίνο καθώς ο σταθμός London Bridge στο κεντρικό σημείο της βρετανικής πρωτεύουσας εκκενώθηκε καθώς οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης ανταποκρίθηκαν σε ένα συμβάν, ανέφερε η σιδηροδρομική εταιρία Southern στο Twitter.

Η βρετανική Αστυνομία Μεταφορών έχει επιβεβαιώσει το περιστατικό λέγοντας ότι έρευνά ένα ύποπτο αντικείμενο στο σταθμό.

«Οι αξιωματικοί κλήθηκαν στο σταθμό Bridge του Λονδίνου στις 12.33μμ μετά από αναφορές ύποπτου αντικειμένου σε τρένο», δήλωσε εκπρόσωπος της βρετανικής αστυνομίας . “Ο σταθμός έκλεισε ως προφύλαξη, ενώ ειδικοί αξιωματικοί αξιολογούν το αντικείμενο.”

Οι σιδηροδρομικές εταιρίες Southern και Southeastern ανέφεραν στο Twitter ότι τα τρένα δεν σταματούν στον σταθμό, έναν από τους πιο πολυσύχναστους στο Λονδίνο.

«Τα τρένα δεν θα μπορούν να εξυπηρετήσουν τη Γέφυρα του Λονδίνου καθώς εκκενώνεται ο σταθμός» γράφει η εταιρία Southern σε μήνυμά της στο twitter.

H εταιρεία Southern Rail ανέφερε: “Για τα τρένα που συνήθως διέρχονται από τον σταθμό του London Bridge θα γίνει εκτροπή και θα χρησιμοποιηθεί ο σταθμός London Victoria όπου είναι δυνατό. Κάποια δρομολόγια επίσης θα ακυρωθούν”.

Η Network Rail, που διαχειρίζεται τον σταθμό, ανέφερε στον λογαριασμό της στο Twitter πως η διακοπή αναμένεται να διαρκέσει έως τις 14:00 (17:00 ώρα Ελλάδας).

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις