Κόσμος

Λονδίνο: Η ρομαντική πρόταση γάμου στρατιώτη λίγο πριν φύγει για την παρέλαση στο Trooping the Colour

Τη στιγμή που όλη η Βρετανία και ο λοιπός πλανήτης, είχαν στρέψει σήμερα (15.06.2024) το ενδιαφέρον τους στην Κέιτ Μίντλετον, ένας βρετανός στρατιώτης είχε μάτια μόνο για την αγαπημένη του.

Κάμερα της daily mail, κατέγραψε τη στιγμή που ενας στρατιώτης έκανε πρόταση γάμου στην κοπέλα του, λίγο πριν εκείνος φύγει για να συμμετάσχει στο Trooping The Colour στη Βρετανία.

Ο άντρας, ντυμένος με στρατιωτική στολή που περιλάμβανε καπέλο και λευκά γάντια, απαθανατίστηκε να αγκαλιάζει την  αρραβωνιαστικιά του αφού έκανε την περιβόητη ερώτηση έξω από το παλάτι του Μπάκιγχαμ.

Μόλις φίλησε τη σύντροφό του, αναγκάστηκε να φύγει τρέχοντας για να παίξει το ρόλο του στην επίσημη παρέλαση των γενεθλίων του βασιλιά Καρόλου.

Η μέλλουσα νύφη, έκπληκτη και με μεγάλο ενθουσιασμό, έμεινε άναυδη: «Ω, Θεέ μου!», είπε τη στιγμή που ο αγαπημένος της της φόρεσε το δαχτυλίδι και της είπε «Σ’ αγαπώ».

Στη συνέχεια τον άκουσαν να ρωτάει: «Ταιριάζει;».

Αλλά μόλις αγκάλιασε τη μέλλουσα σύζυγό του, ο στρατιώτης έφυγε για τη βασιλική παρέλαση.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Artemis II: Τα πρώτα συμπεράσματα της αποστολής της NASA και το μεγάλο τεστ της επιστροφής
Περισσότερο από μισό αιώνα μετά την τελευταία επανδρωμένη αποστολή πέρα από τη χαμηλή γήινη τροχιά, η Artemis II σηματοδοτεί την επιστροφή της NASA στο βαθύ διάστημα και προσφέρει εντυπωσιακές εικόνες από τη Σελήνη
Artemis II
Ανάλυση Axios: Πώς το τελεσίγραφο του Τραμπ λύγισε τον Μοτζτάμπα Χαμενεΐ – Το παρασκήνιο της εκεχειρίας
Ενώ λοιπόν ο Τραμπ απειλούσε δημόσια με ολοκληρωτική εξόντωση, υπήρχαν ενδείξεις διπλωματικής κινητικότητας στο παρασκήνιο με τον Μοτζτάμπα Χαμενεΐ να δίνει εντολή για συμφωνία
Ο Μοτζταμπά Χαμενεΐ 34
O Ντόναλντ Τραμπ μιλά για τη «Χρυσή Εποχή της Μέσης Ανατολής» μετά την εκεχειρία, αλλά θα πληρώσει ακριβά τον πόλεμο που ξεκίνησε
Ο Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε τα ξημερώματα την απόφαση για εκεχειρία χωρίς πομπώδεις θριαμβολογίες, αλλά δεν παρέλειψε να επισημάνει ότι πρόκειται για νίκη των ΗΠΑ - «Θα βγουν πολλά λεφτά»
Ντόναλντ Τραμπ