Κόσμος

Λονδίνο: Οι περαστικοί απόλαυσαν τον ηθοποιό Τζεφ Γκόλντμπλουμ να παίζει τζαζ στο πιάνο!

Ο Αμερικανός ηθοποιός Τζεφ Γκόλντμπλουμ εξέπληξε τους διερχομένους από τον Διεθνή Σιδηροδρομικό Σταθμό Σεντ Πάνκρας του Λονδίνου παίζοντας πιάνο.

Ο πρωταγωνιστής του Χόλιγουντ, που έχει βρεθεί αντιμέτωπος με… δεινόσαυρους και εξωγήινους στις ταινίες του, αποκάλυψε μια πολύ διαφορετική δεξιότητα — να παίζει μουσική τζαζ.

Ο ηθοποιός ταινιών όπως “Jurassic Park” (Τζουράσικ Παρκ /1993) και “Independence Day” (Ημέρα Ανεξαρτησίας /1997) εξέπληξε τους περαστικούς παίζοντας στο πιάνο μουσική τζαζ από το νέο του άλμπουμ του που θα κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο.

Πλήθος κόσμου είχε συγκεντρωθεί γύρω από τον 65χρονο Γκόλντμπλουμ, ο οποίος ηχογράφησε το “The Capital Studios Sessions” με την τζαζ μπάντα του, The Mildred Snitzer Orchestra και καταχειροκροτήθηκε για τη σόλο ερμηνεία του.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η Αρχιεπίσκοπος Σάρα Μαλάλι έγινε η πρώτη γυναίκα επικεφαλής της Αγγλικανικής Εκκλησίας – Επεισόδιο προκάλεσε κληρικός
Ο διορισμός της προκάλεσε κριτική από ορισμένους συντηρητικούς στο παγκόσμιο δίκτυο των Αγγλικανών που αντιτίθενται στη χειροτονία των γυναικών
Η Αρχιεπίσκοπος Σάρα Μαλάλι
Θηριώδη κύματα παρέσυραν και έπνιξαν 13χρονη στη Μάλτα: Αγνάντευε τη θάλασσα με την οικογένειά της σε πεζόδρομο
Η σορός του κοριτσιού βρέθηκε παγιδευμένη σε βράχους στον πυθμένα της θάλασσας και ανασύρθηκε από τους δύτες - Τα κύματα παρέσυραν τον πατέρα και τον αδερφό της οι οποίοι κατάφεραν να κολυμπήσουν και να σωθούν
Μάλτα