Site icon NewsIT
22:48 | 09.06.25

Madleen: Έφτασε στο Ισραήλ το ιστιοφόρο που κατευθυνόταν στη Γάζα και αιχμαλωτίστηκε από τον στρατό

Το πλοίο ανθρωπιστικής βοήθειας «Madleen» στο λιμάνι Ashdod στο νότιο Ισραήλ

Το πλοίο ανθρωπιστικής βοήθειας «Madleen» στο λιμάνι Ashdod στο νότιο Ισραήλ / AP Photo / Φωτογραφία Leo Correa

Newsit Newsroom

Το Mandleen κατέπλευσε στο λιμάνι της Ασντόντ, συνοδευόμενο από δύο πλοία του ισραηλινού Πολεμικού Ναυτικού

Στο λιμάνι Ασντόντ του νότιου Ισραήλ το ιστιοφόρο Madleen με την Γκρέτα Τούνμπεργκ, το οποίο κατευθυνόταν με ανθρωπιστική βοήθεια στη Γάζα και συνελήφθη από τον στρατό. 

Το ιστιοφόρο Madleen που συνελήφθη τη Δευτέρα (09.05.2025) από τις αρχές του Ισραήλ, καθώς προσπαθούσε να φθάσει στη Λωρίδα της Γάζας, μεταφέροντας ανθρωπιστική βοήθεια και 12 φιλοπαλαιστίνιους ακτιβιστές που επέβαιναν σε αυτό, ανάμεσά τους η Σουηδέζα Γκρέτα Τούνμπεργκ, έφτασε το βράδυ στο ισραηλινό λιμάνι της Ασντόντ, σύμφωνα με φωτογράφο του Γαλλικού Πρακτορείου Ειδήσεων.

Συνοδευόμενο από δύο πλοία του Πολεμικού Ναυτικού του Ισραήλ, το ιστιοφόρο κατέπλευσε στο λιμάνι της Ασντόντ όταν είχε βραδιάσει, γύρω στις 8.45 (τοπική ώρα), σύμφωνα με τον φωτογράφο.

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version