Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Μέγκαν Μαρκλ: Νέο συμβόλαιο ενώ ο Χάρι διαπραγματεύεται την… διατροφή!

Μέγκαν Μαρκλ

Μέγκαν Μαρκλ και Πρίγκιπας Χάρι εξακολουθούν να προκαλούν… τριγμούς στο Παλάτι, με τις νέες πληροφορίες να έχουν το δικό τους ενδιαφέρον.

Η Μέγκαν Μαρκλ, η σύζυγος του πρίγκιπα της Βρετανίας Χάρι, συμφώνησε να δανείζει τη φωνή της σε παραγωγές της Disney με αντάλλαγμα η εταιρεία να κάνει δωρεά σε μια φιλανθρωπική οργάνωση που εργάζεται για την προστασία των ελεφάντων, έγραψε σήμερα η εφημερίδα Times.

Η Μέγκαν και ο Χάρι παρέκαμψαν την βασιλική οικογένεια την Τετάρτη ανακοινώνοντας αιφνιδιαστικά ότι αποσύρονται από τα βασιλικά τους καθήκοντα για να μπορούν να περνούν περισσότερο χρόνο στη Βόρεια Αμερική και “να εργάζονται ώστε να είναι οικονομικά ανεξάρτητοι”.

Click4more: “Την κάνει στα δύσκολα”! Τι αποκαλύπτουν φίλοι της Μέγκαν Μαρκλ για την “παραίτηση” από τη βασιλική οικογένεια

Η εφημερίδα δεν αναφέρει λεπτομέρειες για το τι θα περιλαμβάνει η συμφωνία για σπικάζ που συνήψε η Μέγκαν, αλλά έγραψε ότι η Ντίσνεϊ θα κάνει δωρεά στην μκο “Ελέφαντες Χωρίς Σύνορα”. Η εφημερίδα δεν επικαλείται πηγή.

Μια εκπρόσωπος της Μέγκαν, ο επίσημος τίτλος της οποίας είναι Δούκισσα του Σάσεξ, δεν σχολίασε ο δημοσίευμα, ενώ το Reuters δεν μπόρεσε να επικοινωνήσει με την Ντίσνεϊ.

Ενώ η Μέγκαν Μαρκλ… κλείνει συμβόλαια, ο Χάρι μιλά με την Ελισάβετ για την “διατροφή”!

Μέγκαν Μαρκλ

Την ίδια ώρα και ενώ η Μέγκαν έφυγε ξανά για τον Καναδά -με εισιτήριο… χωρίς επιστροφή- ο σύζυγός της, Πρίγκιπας Χάρι, ετοιμάζεται να κάτσει στο τραπέζι των… διαπραγματεύσεων με την Βασίλισσα Ελισάβετ και τον πατέρα του, Κάρολο.

Ο Δούκας του Σάσσεξ φέρεται να μην… βιάζεται να καταλήξει σε συμφωνία, καθώς σύμφωνα με πηγές θέλει να πετύχει ό, τι καλύτερο για την οικογένειά του.

Click4more: Βασίλισσα Ελισάβετ: Πρώτη εμφάνιση μετά την βόμβα που έριξαν Μέγκαν και Χάρι στο Μπάκιγχαμ

Αυτό μόνο… εκνευρισμό θα προκαλέσει στην Βασίλισσα Ελισάβετ, η οποία μόλις προχθές έδωσε σαφή εντολή στους συνεργάτες της να βρουν λύση “εδώ και τώρα” καθώς δεν θέλει η όλη υπόθεση να μετατραπεί σε… σίριαλ.

Ο Κάρολος βρίσκεται στο Birkhall, στην κατοικία του στην Σκωτία, ενώ η Βασίλισσα Ελισάβετ βρίσκεται στο Sandringham. Κάπως έτσι, οι διαπραγματεύσεις του συζύγου της Μέγκαν Μαρκλ με τον πατέρα του και την γιαγιά του, δεν είναι ακόμη σαφές πού θα γίνουν…

Όπως και να έχει, η υπόθεση φαίνεται πως θα κρατήσει… αρκετά.

Με πληροφορίες από: dailymail.co.uk.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις