Κόσμος

Μεξικό: 753 νεκροί και περισσότερα από 23.500 νέα κρούσματα κορονοϊού

Το υπουργείο Υγείας στο Μεξικό ανακοίνωσε χθες Σάββατο ότι τις προηγούμενες 24 ώρες διαγνώστηκαν 23.642 κρούσματα του SARS-CoV-2 και υπέκυψαν 753 ασθενείς με την COVID-19.

Η πανδημία του νέου κορονοϊού στο Μεξικό, μια χώρα των 126 εκατομμυρίων κατοίκων μέχρι εδώ έχει στοιχίσει τη ζωή σε 248.167 ανθρώπους επί συνόλου 3.091.971 μολύνσεων.

Όμως ο επίσημος απολογισμός, ο τέταρτος βαρύτερος στην υφήλιο σε απόλυτα μεγέθη, θεωρείται πολύ υποτιμημένος. Το ίδιο το μεξικανικό υπουργείο Υγείας υπολόγισε την 30ή Ιουνίου, επικαλούμενο δεδομένα των ληξιαρχείων για την πλεονάζουσα θνησιμότητα, πως τα θύματα είναι κατά σχεδόν 60% περισσότερα από τα καταγεγραμμένα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Δύο νεκροί ανασύρθηκαν από τα συντρίμμια του κτιρίου που κατέρρευσε στη Μαδρίτη - Παραμένουν αγνοούμενοι δύο άνθρωποι
Η κατάρρευση του κτιρίου σημειώθηκε στο κέντρο της Μαδρίτης, πολύ κοντά στην Πλάθα Μαγιόρ, λίγο μετά τις 13:30 (τοπική ώρα) και στις έρευνες συμμετέχουν ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά και drones
Κατάρρευση πολυκατοικίας στη Μαδρίτη
Χιλιάδες φιλοπαλαιστίνιοι διαδηλωτές «ξεχύθηκαν» στους δρόμους ανήμερα της επετείου της επίθεσης της Χαμάς στη Γάζα
Διαδηλώσεις έγιναν σε πολλές πόλεις όπως στο Σίδνεϊ, στο Λονδίνο, το Παρίσι, τη Γενεύη, την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, την Κωνσταντινούπολη και τη Στοκχόλμη
παλαιστίνη 6