Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Μελάνια για Λάγκερφελντ: “Έφυγε μία δημιουργική ιδιοφυΐα…”!

Μελάνια για Λάγκερφελντ: “Έφυγε μία δημιουργική ιδιοφυΐα…”!
φωτογραφία: αρχείο Reuters

Η πρώτη κυρία των ΗΠΑ, η Μελάνια Τραμπ, αποχαιρέτισε τον Καρλ Λάγκερφελντ, ο οποίος έφυγε την Τρίτη (19.2.2019) από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών.

Η υπέρκομψη Μελάνια με ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter χαρακτήρισε τον διάσημο μόδιστρο “δημιουργική ιδιοφυΐα”, καθώς είχε ιδία άποψη, αφού ο Κάρλ Λάγκερφελντ την είχε ντύσει πολλές φορές τα τελευταία χρόνια.

Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, που υπήρξε μοντέλο πριν από τον γάμο της, ανάρτησε, επίσης, το σκίτσο ενός ταγιέρ που είχε σχεδιάσει για εκείνην ο Λάγκερφελντ και μια φωτογραφία της.

Σε αυτήν, η Μελάνια φαίνεται να φορά τη δημιουργία του κατά την επίσημη επίσκεψη του πρωθυπουργού του Ισραήλ στην Ουάσινγκτον, τον Φεβρουάριο του 2017.

“Θα μας λείψετε, Καρλ”, πρόσθεσε, συνοδεύοντας την ανάρτηση με άλλη μια φωτογραφία της μαζί με τον διάσημο σχεδιαστή που μεταμόρφωσε τον οίκο Chanel και τον κόσμο της μόδας γενικότερα.

Click4more: Πέθανε ο Καρλ Λάγκερφελντ

Click4more: Αυτή είναι η αιτία θανάτου του Κάρλ Λάγκερφελντ

Αφότου ανέλαβε την προεδρία των ΗΠΑ ο Ντόναλντ Τραμπ η σύζυγός του έχει εμφανιστεί πολλές φορές με δημιουργίες του οίκου Chanel, όπως για παράδειγμα στο πρώτο επίσημο δείπνο που παρέθεσε, τον Απρίλιο του 2018, για τον Πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν.

Η Μελάνια Τραμπ δείχνει σαφή προτίμηση στους ευρωπαϊκούς οίκους μόδας, κυρίως στον Dolce & Gabbana, σπάζοντας τη μακρά παράδοση που θέλει τις Πρώτες Κυρίες να επιλέγουν Αμερικανούς σχεδιαστές.

Δείτε πώς μετέδωσε την είδηση του θανάτου του Καρλ Λάγκερφελντ το CNN:

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις