Κόσμος

Μεντβέντεφ: Δώστε στους ψυχωτικούς του Κιέβου πυραύλους MLRS και θα πάμε γρήγορα σε παγκόσμιο πόλεμο

Νέες απειλές για γενίκευση του πολέμου εξαπέλυσε η Ρωσία, μέσω του αντιπροέδρου του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας, Ντμίτρι Μεντβέντεφ. 

Μιλώντας για τη βοήθεια και τον εξοπλισμό που λαμβάνει η Ουκρανία, ο Μεντβέντεφ αναφέρθηκε και στο πυραυλικό σύστημα πολλαπλής εκτόξευσης MLRS.

«Ο γρηγορότερος τρόπος για να κλιμακωθεί η σύγκρουση στην Ουκρανία στις μη αναστρέψιμες συνέπειες ενός παγκόσμιου πολέμου είναι να εφοδιαστούν οι ψυχωτικοί στο Κίεβο με MLRS μεγάλης εμβέλειας» είπε χαρακτηριστικά, ενώ αναφέρθηκε με υποτιμητικά σχόλια στον Μπάιντεν.

«Οι ηλικιωμένοι ηγέτες της περιφερειακής επιτροπής της Ουάσιγκτον και οι πρωτοεμφανιζόμενοι από το ΝΑΤΟ θα πρέπει τουλάχιστον περιστασιακά να ενεργοποιούν τον μαλακωμένο εγκέφαλό τους.

Και επιπλέον. Η θέση του Γενικού Γραμματέα του ΝΑΤΟ ότι η νίκη της Ρωσίας θα σήμαινε την ήττα της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας αποτελεί άμεση επιβεβαίωση της συμμετοχής της στον πόλεμο κατά της χώρας μας. Όπως λένε: όχι από ένα μεγάλο μυαλό, αλλά από μια καθαρή καρδιά μαθαίνεις την αλήθεια. Ο τίμιος Νορβηγός τελικά το παραδέχτηκε».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ισραήλ: «Η στρατιωτική ηγεσία του Ιράν έχει τραπεί σε φυγή – Έρχονται επιθέσεις σε στρατηγικές και πυρηνικές υποδομές της Τεχεράνης»
Σοκ έχει προκαλέσει η εξόντωση του Υποστρατήγου Αλί Σαντμανί, 4 ημέρες αφού διορίστηκε νέος επικεφαλής στρατιωτικών επιχειρήσεων του Ιράν
Ιράν - Τεχεράνη
Ανανεώθηκε πριν 1 ώρα
33
Το Ισραήλ βομβαρδίζει τη δυτική Τεχεράνη – «Ο ηγέτης του Ιράν θα μπορούσε να έχει την ίδια μοίρα με τον Σαντάμ Χουσεΐν»
Αναλυτές σημειώνουν ότι τέτοιες δηλώσεις ανεβάζουν δραματικά το θερμόμετρο στη Μέση Ανατολή και ενδεχομένως προϊδεάζουν για σκληρότερη στάση του Ισραήλ στο άμεσο μέλλον
Ισραηλινή επίθεση σε αποθήκη πετρελαίου στην Τεχεράνη 6