Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Μια νυμφομανής εξομολογείται: “Η μητρότητα με άλλαξε”! video, pics

νυμφομανής
Φωτογραφία από Instagram: lauriejaderotic

Είναι νυμφομανής, αλλά είναι πλέον και μαμά και εξηγεί τις δύο… πλευρές της ζωής της: Το “ανεξέλεγκτο” πριν και το “μητρικό” μετά…

“Χαζεύοντας” με αγάπη τον αξιαγάπητο γιο της, η Laurie Jade Woodruff ξέρει πως το 18 μηνών παιδί της θα πρέπει πια να έχει την αμέριστη προσοχή της. Όμως παρά την ενοχή της, προσπαθεί να σκεφτεί τι θα γράψει στο μήνυμα με το οποίο θέλει να φλερτάρει έναν άγνωστο που μόλις γνώρισε στο Instagram. Η Laurie Jade Woodruff είναι νυμφομανής και την ιστορία της διηγείται μέσα από το βιβλίο της που κυκλοφόρησε…

Μέχρι πριν από έναν περίπου χρόνο, η νεαρή γυναίκα κοιμόταν με πολλούς -και παντελώς άγνωστους- άνδρες την εβδομάδα.

Η νυμφομανής και το βιβλίο της…

Η 30χρονη Laurie εξηγεί: “Έχω χάσει τον αριθμό των ανδρών με τους οποίους έχω κοιμηθεί, αλλά πρέπει να είναι μεταξύ 100 και 200”.

“Δεν μπορούσα ποτέ να χορτάσω. Και μόνο όταν συνειδητοποίησα πώς αυτό θα μπορούσε να επηρεάσει τον γιο μου, Χένρι, αποφάσισα να ζητήσω βοήθεια”, συμπληρώνει.

Η Laurie από τότε έχει γράψει ένα βιβλίο, με τίτλο “Ημερολόγιο μιας εθισμένης στο σεξ” το οποίο βεβαίως βασίζεται στην προσωπική της ζωή.

Η “εμμονή” της συγγραφέως από το Sheffield, ξεκίνησε επικίνδυνα νωρίς: Πήγε για πρώτη φορά με άνδρα στα 12 (!) της χρόνια και είχε τον πρώτο της δεσμό έναν χρόνο αργότερα.

“Ήμουν πολύ μικρή οπότε ήταν λάθος, αλλά απλώς ήξερα ότι ήμουν υπερσεξουαλική από πολύ νωρίς”, τονίζει η 30χρονη μιλώντας στην βρετανική Sun.

Για να συνεχίσει: “Μου άρεσαν τόσο αγόρια όσο και κορίτσια (κάτι που έχουν κοινό πολλοί εθισμένοι στο σεξ) και δεν έβλεπα την ώρα να ξεκινήσω τα ραντεβού”, τονίζοντας πως όταν έφτασε τα 20, η εμμονή της μεγάλωσε: “Πήγαινα σε ένα sex club μετά από μια έξοδο επειδή το ήθελα τόσο πολύ. Ο πρώην μου με πήγε σε ένα μεγάλο σεξουαλικό πάρτι στο Λίβερπουλ όπου με έβλεπε να κάνω σεξ με έξι άνδρες ταυτόχρονα. Κοιμόμουν με πολλούς άνδρες την εβδομάδα ακόμη κι όταν δεν ένιωθα να το θέλω.

Ένιωθα ανήμπορη να ελέγξω τις επιθυμίες μου και έψαχνα την γαλήνη στο σεξ όλη την ώρα. Νομίζω έψαχνα την συγκίνηση της επαφής.

Γνώριζα αγνώστους στο Instagram, μου έστελναν ένα μήνυμα με κοπλιμέντα και μετά τους συναντούσα για σεξ. Δεν είχα ποτέ προφίλ σε εφαρμογές για ραντεβού, δεν το χρειαζόμουν”!

Η ίδια τονίζει ακόμη πως δεν είχε πολλές σχέσεις γιατί οι άντρες δεν άντεχαν στην ιδέα μιας “ανοιχτής” σχέσης, ενώ τόνισε πως πιο εύκολα έγινε μονογαμική με τον πατέρα του γιο της, με τον οποί έκανε συμφωνία να παραμείνει πιστή.

“Παρόλα αυτά, είχαμε διαφωνίες για το σεξ και χωρίσαμε πολλές φορές λόγω του ότι ήμουν νυμφομανής” συνεχίζει…

Δείτε την 30χρονη Laurie Jade Woodruff

https://www.instagram.com/p/BuwowQsBwY3/

https://www.instagram.com/p/BurJtcVhzJQ/

https://www.instagram.com/p/BuglRLuhigj/

https://www.instagram.com/p/BttbGBkhIf1/

https://www.instagram.com/p/BqdG05dBto3/

https://www.instagram.com/p/BqGLPOrBC0n/

https://www.instagram.com/p/Bpy8h6vhsqh/

https://www.instagram.com/p/BpwtQZPhOvw/

Δεν είναι πια νυμφομανής… για το παιδί της

Όλα αυτά, πάντως, άλλαξαν όταν ήρθε στην ζωή ο γιος της, τον οποίο κατάλαβε πως πρέπει να έχει σε απόλυτη προτεραιότητα. Μπήκε σε πρόγραμμα απεξάρτησης και αποφάσισε να διηγηθεί την ιστορία της, μέσα από το βιβλίο που κυκλοφόρησε…

View this post on Instagram

❤️Henry casually munching on a nail file ❤️

A post shared by Laurie Jade Woodruff (@lauriejadetheworld) on

https://www.instagram.com/p/Bn4Bov8Fuh_/

 

Πηγή: thesun.co.uk

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις