Κόσμος

Μπαίνεις ευκολότερα στο Κέιμπριτζ παρά στο πανεπιστήμιο των McDonald ‘s!

Δεν σας αρέσει η Νομική; Ούτε η Ιατρική; Ορίστε μία διαφορετική ιδέα για το που μπορείτε να σπουδάσετε. Στο McDonald's Hamburger University!

Και ναι, είναι γεγονός, η παγκόσμια αλυσίδα fast food έχει ιδρύσει πανεπιστημιουπόλεις σε όλο τον κόσμο και δίνει στους φοιτητές την ευκαιρία να εγγραφούν σε μια εβδομάδα εντατικής εκμάθησης. Φιλοδοξούν να βγάλουν στην αγορά εργασίας τους καλύτερους και με την ίδρυση του Πανεπιστημίου έχουν βάλει πολύ ψηλά τον πήχη. Το πανεπιστήμιο δέχεται μόνο το 1% των αιτούντων, καθιστώντας έτσι την εισαγωγή ακόμη πιο δύσκολη από αυτή στα πανεπιστήμια της Οξφόρδης και του Κέιμπριτζ του Ηνωμένου Βασιλείου. Μόνο 8 από 1.000 φοιτητές γίνονται δεκτοί. Τα κριτήρια επιλογής είναι ακόμη άγνωστα!

Το πρώτο πανεπιστήμιο ιδρύθηκε το 1961 και σήμερα έχει πάνω από 275.000 πτυχιούχους. Το Πανεπιστήμιο των McDonald ‘s έχει πανεπιστημιουπόλεις στο Λονδίνο, το Τόκιο, το Σίδνεϊ, το Μόναχο, το Σάο Πάολο, τη Σαγκάη και το Ιλινόις, ενώ έχει προγραμματιστεί να ανοίξει παράρτημα και στη Μόσχα. Οι φοιτητές μαθαίνουν τις δεξιότητες στην ανάπτυξη των επιχειρήσεων και την ανάπτυξη ηγεσίας, με την ελπίδα να τους δοθεί η ευκαιρία για μια σταδιοδρομία στην αλυσίδα.

Πηγή: Dailystar

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Συνάντηση Τραμπ – Πούτιν στην Αλάσκα: Οι Ευρωπαίοι ηγέτες προειδοποιούν ότι δεν θα δεχτούν μια «δεύτερη Γιάλτα»
Βερολίνο, Παρίσι και Λονδίνο παρουσιάζουν το δικό τους σχέδιο ειρήνης και ξεκαθαρίζουν ότι το Κίεβο πρέπει να βρίσκεται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων – Ο Ζελένσκι απορρίπτει κάθε εδαφική παραχώρηση
Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι και ο Εμανουέλ Μακρόν 6
3 νεκροί στην Ιταλία από αλλαντίαση μετά από κατανάλωση φαγητού καντίνας - Στο νοσοκομείο αρκετοί με συμπτώματα
Αντιμέτωποι με βαριές κατηγορίες οι πλανόδιοι που πούλησαν τα ύποπτα τρόφιμα στους ασθενείς - Μία 38χρονη, μία 45χρονη και ένας 52χρονος έφυγαν από τη ζωή μετά από κατανάλωση γουακαμόλε και σάντουιτς με μπρόκολο
Ασθενοφόρο 4