Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

«Μπαρούτι» ο Τραμπ με Twitter και Facebook γιατί μπλόκαραν άρθρο κατά του Μπάιντεν

«Μπαρούτι» ο Τραμπ με Twitter και Facebook γιατί μπλόκαραν άρθρο κατά του Μπάιντεν

Η προεκλογική εκστρατεία στις ΗΠΑ έχει φουντώσει, σχεδόν 20 μέρες πριν από τις εκλογές είμαστε άλλωστε και ο Ντόναλντ Τραμπ κάνει ό,τι μπορεί για να «χτυπήσει» τον αντίπαλό του, Τζο Μπάιντεν. Και ένα άρθρο για τα έργα και τις ημέρες του γιου του Δημοκρατικού υποψηφίου ήταν… βούτυρο στο ψωμί του.

Από τη στιγμή που η New York Post ανέβασε άρθρο για τον γιο του Τζο Μπάιντεν, τον Χάντερ και τις σχέσεις του με ουκρανική εταιρία, ο Ντόναλντ Τραμπ θέλησε να… το μοιραστεί. Αλλά λογάριαζε χωρίς Twitter και Facebook!

Click4more Εμετική ανάρτηση Τραμπ για Μπάιντεν στο Twitter! Άγριο “κράξιμο” στα σχόλια

Και τα δυο μέσα προσπάθησαν να αποκλείσουν τη διάδοση του δημοσιεύματος που αφορούσε τη σχέση του Τζο Μπάιντεν με ουκρανική εταιρία φυσικού αερίου, η οποία έχει κατηγορηθεί για διαφθορά και στο διοικητικό συμβούλιο της οποίας είχε θέσει ο γιος του, Χάντερ Μπάιντεν.

Το stop αυτό έκανε τον Ντόναλντ Τραμπ… έξαλλο! «(Είναι) τόσο φρικτό το ότι το Twitter και το Facebook απέκρυψαν το άρθρο με τα e-mail που αποτελούν το “όπλο η κάννη του οποίου καπνίζει” για τον κοιμισμένο Τζο Μπάιντεν και τον γιο του Χάντερ στη New York Post», έγραψε ο Τραμπ στο Twitter, προσθέτοντας πως δεν υπάρχει «τίποτα χειρότερο από έναν διεφθαρμένο πολιτικό».

Twitter και Facebook αμφισβητούν την αυθεντικότητα των e-mail που δημοσίευσε η New York Post και εγείρουν ερωτήματα για το πώς θα μπορούσαν να έχουν περιέλθει στην κατοχή της τέτοια μηνύματα. Γι’ αυτό αποφάσισαν να κρύψουν τα link προς το επίμαχο άρθρο της συντηρητικής, σκανδαλοθηρικής εφημερίδας.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις