Κόσμος

Μπέρνι Σάντερς: Επιλέγει το… μικρότερο κακό και στηρίζει Χίλαρι Κλίντον!

Ο υποψήφιος για το προεδρικό χρίσμα του Δημοκρατικού Κόμματος των ΗΠΑ, Μπέρνι Σάντερς, δήλωσε σήμερα ότι θα ψηφίσει την Χίλαρι Κλίντον, η οποία έχει ήδη κερδίσει θεωρητικά το χρίσμα του κόμματος.

Ερωτηθείς αν θα ψήφιζε την Κλίντον τον Νοέμβριο, ο Σάντερς δήλωσε στο τηλεοπτικό δίκτυο MSNBC: “Ναι. Το θέμα είναι ότι θα κάνω ό, τι μπορώ για να ηττηθεί ο Ντόναλντ Τραμπ. Πιστεύω ότι ο Τραμπ θα ήταν από πάρα πολλές πλευρές μια καταστροφή αν εκλεγόταν πρόεδρος”.

Η Κλίντον συγκέντρωσε νωρίτερα αυτόν τον μήνα αρκετούς αντιπροσώπους για να πάρει το προεδρικό χρίσμα των Δημοκρατικών. Ενώ ο Σάντερς είχε δηλώσει ότι θα εργαστεί με την Κλίντον για να ηττηθεί ο Τραμπ, που έχει κερδίσει κι αυτός θεωρητικά το προεδρικό χρίσμα του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, δεν είχε ακόμη δηλώσει πως υποστηρίζει την Κλίντον και είχε διατηρήσει ζωντανή την προεκλογική εκστρατεία του.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Σάλος με πρώην δημοσιογράφο του CNN που πήρε συνέντευξη από θύμα ληστείας που «ανέστησε» με AI
«Υπάρχουν επιζώντες από αυτό το μακελειό από τους οποίους θα μπορούσατε να πάρετε συνέντευξη και να λάβετε πραγματικές δηλώσεις και απόψεις στη θέση ενός πραγματικού μυθεύματος»
Ο Τζιμ Ακόστα (αριστερά) με το άβαταρ του Χοακίν Φίνιξ