Κόσμος

Το “Nein” του Σόιμπλε στον Βαρουφάκη μέσα από τα μάτια των Γερμανών

"Δεν αποτελεί ουσιαστική πρόταση λύσης" αναφέρουν τα γερμανικά Μέσα Ενημέρωσης για την επιστολή - αίτημα του Έλληνα υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη.

Το όχι που εισπράττει η ελληνική κυβέρνηση από το γερμανικό υπουργείο Οικονομικών στην επιστολή – αίτημα που απέστειλε στα οργανα της Ε.Ε., με την οποία ζητεί την παράταση της δανειακής σύμβασης, κάνει ήδη το γύρο του κόσμου.
Η είδηση της απόρριψης της ελληνικής πρότασης από την πλευρά του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, μέσω του εκπροσώπου του, Μάρτιν Γέγκερ, είναι ήδη πρώτο θέμα σε όλα τα γερμανικά Μέσα Ενημέρωσης, λίγη ώρα πριν αρχίσει τις εργασίες του το Euroworking Group.
Δείτε μερικά από τα χαρακτηριστικά πρωτοσέλιδα, με αυτό της “λαϊκής” Bild να πρωτοστατεί με ένα μεγαλοπρεπές “Nein”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Επίθεση Τραμπ κατά της κυβερνήτρια της Νέας Υόρκης για την υποστήριξή της στον «τάχα κομμουνιστή» υποψήφιο Μαμντάνι
Η κυβερνήτρια της πολιτείας της Νέας Υόρκης δήλωσε τη στήριξή της στην υποψηφιότητα του Δημοκρατικού υποψηφίου, δηλώνοντας ότι η καταπολέμηση του υψηλού κόστους ζωής, ήταν πάντα η «προτεραιότητά» της
Η κυβερνήτης της πολιτείας της Νέας Υόρκης, Κάθι Χόκουλ