Δευτέρα, 17 Ιουν.
32oC Αθήνα

Νέο challenge από τον Youtuber MrBeast: Από τους δύο αγνώστους σε δωμάτιο για 100 ημέρες, στα Beast Games

Νέο challenge από τον Youtuber MrBeast: Από τους δύο αγνώστους σε δωμάτιο για 100 ημέρες, στα Beast Games
Youtube

Ο MrBeast είναι ένας εκατομμυριούχος YouTuber γνωστός για τις προκλήσεις ή τα παιχνίδια που διοργανώνει στο διαδίκτυο που οι άνθρωποι δεν μπορούν παρά να κάνουν κλικ πάνω τους όταν περιηγούνται στο YouTube.

Ο 25χρονος Τζίμι Ντόναλντσον – όπως είναι το πραγματικό όνομα του YouTuber – πρόσφατα έκλεισε δύο αγνώστους σε ένα δωμάτιο για 100 ημέρες, με έπαθλο 500.000 δολάρια.

Πριν από λίγες ημέρες ο MrBeast ανέβασε στα social media το βίντεο από την τελευταία πρόκληση που οργάνωσε, όπου έκλεισε έναν άνδρα και μια γυναίκα που δεν γνωρίζονταν – τη Σούζι και τον Μπέιλι – σε ένα δωμάτιο απομόνωσης για 100 ημέρες.

«Αν μπορέσετε να επιβιώσετε τις επόμενες 100 ημέρες εδώ θα σας δώσω μισό εκατομμύριο δολάρια. Αλλά αν ένας από τους δύο φύγει νωρίτερα, κανένας δεν θα πάρει χρήματα», τους είπε την ώρα που μπήκαν στο δωμάτιο. Ο χώρος είχε κρεβάτια, μπάνιο και τρόφιμα.

Την τελευταία ημέρα ο YouTuber τους έβαλε ξανά σε δίλημμα. Μπορούσαν να μοιραστούν το έπαθλο, όπως είχε συμφωνηθεί αρχικά, ή να κλέψουν τα χρήματα. Αν ο ένας από τους δύο επέλεγε να τα κλέψει, τότε θα έπαιρνε όλο το ποσό.

Όμως, αν και οι δύο έκαναν αυτή την επιλογή, τότε αμφότεροι θα έφευγαν με άδεια χέρια. Τελικά η Σούζι και ο Μπέιλι προτίμησαν να μην το ρισκάρουν και αποφάσισαν να μοιραστούν τα χρήματα. 

Το βίντεο που ανέβασε ο MrBeast με το πείραμα έχει συγκεντρώσει εκατομμύρια views και χιλιάδες σχόλια. Όμως, δεν είδαν όλοι με καλό μάτι αυτή τη δοκιμασία.

 

Beast Games: Το νέο εγχείρημα του YouTuber με έπαθλο 5 εκατ. δολάρια

Ήδη ο MrBeast ανακοίνωσε την επόμενη πρόκληση: τα Beast Games, με έπαθλο 5 εκατομμύρια δολάρια.Τώρα, ο MrBeast ανακοίνωσε το νέο εγχείρημά του. Πρόκειται για τα Beast Games και οι συμμετέχοντες μπορεί να κερδίσουν 5 εκατομμύρια δολάρια.

Θα είναι «το μεγαλύτερο τηλεπαιχνίδι στην ιστορία της τηλεόρασης, με τους περισσότερους διαγωνιζόμενους, το μεγαλύτερο έπαθλο και τις πιο τρελές ανατροπές», σύμφωνα με τον YouTuber.

Τα κριτήρια συμμετοχής 

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να είναι πάνω από 18 ετών, Αμερικανοί πολίτες ή να έχουν βίζα που να τους επιτρέπει να μείνουν στις ΗΠΑ έως τουλάχιστον τις 31 Οκτωβρίου 2025 και να διαθέτουν διαβατήριο που ισχύει έως τις 30 Απριλίου 2025.

Επίσης, θα πρέπει να είναι διαθέσιμοι από τα τέλη Ιουνίου και πιθανόν έως τις 30 Σεπτεμβρίου. Όλοι οι συμμετέχοντες ενδέχεται να υποβληθούν σε ιατρικές εξετάσεις και ψυχολογική αξιολόγηση.

Όσοι θα κάνουν αίτηση καλούνται επίσης να στείλουν μία selfie και μία φωτογραφία ολόσωμη.

Ο MrBeast έγινε διάσημος το 2017. Κάθε του βίντεο γίνεται viral συγκεντρώνοντας εκατομμύρια προβολές, ενώ ανάρπαστα γίνονται τα «challenges» που διοργανώνει δίνοντας την ευκαιρία σε αγνώστους να διαγωνιστούν και να κερδίσουν τεράστια ποσά ή απίστευτα δώρα.

Παράλληλα έχει έντονη φιλανθρωπική δράση. 

Το 2023, το περιοδικό Time τον κατέταξε ως έναν από τους ανθρώπους με τη μεγαλύτερη επιρροή στον κόσμο. Το 2021, δημιούργησε μια πραγματική εκδοχή της επιτυχημένης σειράς του Netflix Squid Game, με 456 παίκτες και χρηματικό έπαθλο 456.000 λίρες (342.000 ευρώ).

Το νέο του τηλεπαιχνίδι είναι μια συνεργασία με το Amazon Prime, σύμφωνα με τον Independent

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις