Κόσμος

Νέο προκλητικό ρεπορτάζ στην τουρκική τηλεόραση: «Υπό ελληνική κατοχή η Ψέριμος»

Μετά τη δημοσιογράφο του CNN Turk, η οποία καλούσε τους πολίτες να μην πάνε διακοπές στα ελληνικά νησιά, ακολούθησε ο δημοσιογράφος του Ahaber, ο οποίος βρέθηκε με σκάφος 1 μίλι από την Ψέριμο, προβάλλοντας τους ισχυρισμούς ότι το νησί είναι υπό ελληνική κατοχή.

«To Κετσέ (Ψέριμος)) παρότι είναι ένα από τα Δωδεκάνησα, όπως σας έχουμε πει, βρίσκεται σε τουρκικά χωρικά ύδατα. Κατά συνέπεια θεωρείται τουρκικό έδαφος. Αλλά η Ελλάδα εισέβαλε σε αυτό το νησί που βλέπετε το 2004. Το Κετσέ (Ψέριμος) βρίσκεται υπό ελληνική κατοχή. Η Ελλάδα συνεχίζει τις προκλητικές της ενέργειες στα Δωδεκάνησα κι εμείς ως συνεργείο του δικτύου Ahaber προσπαθήσαμε, για πρώτη φορά από τόσο κοντά, να σας μεταφέρουμε τις παράνομες ενέργειές και πράξεις της Ελλάδας», ανέφερε στο ρεπορτάζ ο δημοσιογράφος.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ξεπέρασαν τους 100 οι νεκροί από τις φονικές πλημμύρες στο Τέξας – «Βγήκαν κολυμπώντας από τα παράθυρα για να γλιτώσουν»
Κάτοικοι καταγγέλλουν πως δεν εκδόθηκαν προειδοποιήσεις για τον καιρό στις ευάλωτες περιοχές και πως δεν υπήρξε εντολή για εκκένωση των κατασκηνώσεων στις οποίες πέθαναν αρκετά παιδιά
Διασώστες
O Nετανιάχου πρότεινε τον Τραμπ για Νόμπελ Ειρήνης και μαζί αναζητούν χώρες για την μετεγκατάσταση των Παλαιστίνιων
«Αποκαθιστά την ειρήνη στη μια χώρα μετά την άλλη», τόνισε ο Νετανιάχου - Ο Τραμπ ξεκαθάρισε πως έχει εξασφαλίσει εξαιρετική συνεργασία με τις χώρες γύρω από το Ισραήλ για την απομάκρυνση των Παλαιστίνιων
REUTERS
5