Κόσμος

Ο «Έλληνας» που έκλεψε την παράσταση πίσω από τον Μακρόν [pic]

Αβυσσος η ψυχή των Γάλλων. Λίγα λεπτά μετά την επινίκεια ομιλία του στο Λούβρο, ο Εμανουέλ Μακρόν τον περιστοίχισαν συγγενείς, φίλοι και οπαδοί. Αυτός όμως που ξεχώρισε ήταν ένας τύπος με ένα καπέλο τζόκει ο οποίος στην κυριολεξία έκλεψε την παράσταση!

Παιδιά, εγγόνια και ο τύπος με το τζόκει. Βρε ποιός είναι, βρε ποιός είναι! Και γιατί δεν έβγαλε το καπέλο του;

Ο τύπος λοιπόν με το μούσι και το τζόκει που στεκόταν με άνεση πίσω από τον Μακρόν και την Μπριζίτ, είναι ο 31χρονος Μοργκάν Σιμόν από τη Νάντ, ιδιοκτήτης εστιατορίου Pizza Hut και φανατικός οπαδός του κινήματος «En Marche» του Μακρόν.

Και γιατί Έλληνας; Γιατί ένας χρήστης του twitter (από τους εκατοντάδες που ασχολήθηκαν μαζί του έγραψε)«Μοιάζει με Ελληνα αυτός ο τύπος με το κασκέτο, που άκουσε φασαρία και μπήκε μέσα να συμμετάσχει και τραγούδησε τη Μασσαλιώτιδα». (σ.σ. Λάθος λίγο η αντίληψη του συγκεκριμένου Γάλλου για τους έλληνες…)

«Η ομάδα του Μακρόν έψαχνε άτομα για να ανέβουν στη σκηνή και να τραγουδήσουν την Μασσαλιώτιδα», είπε ο ίδιος ο Σιμόν. «Κάθισα πίσω του χωρίς να καταλάβω ότι η κάμερα ήταν ακριβώς απέναντι».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΟΣΤ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Καθ' οδόν ο Ζελένσκι προς την Άγκυρα για συνάντηση με Ερντογάν - «Θα περιμένω τον Πούτιν στην Κωνσταντινούπολη»
Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι δήλωσε ότι θα περιμένει τον Ρώσο ομόλογό του Βλαντιμίρ Πούτιν για να πραγματοποιήσει κατ' ιδίαν συνομιλίες σχετικά με τον τριετή και πλέον πόλεμο
Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι