Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Ο κορονοϊός «έδειξε» ξανά στους Ινδούς μετά από δεκαετίες τα Ιμαλάϊα! [pics]

Ο κορονοϊός «έδειξε» ξανά στους Ινδούς μετά από δεκαετίες τα Ιμαλάϊα! [pics]
twitter @Deewalia

Ο κορονοϊός έχει προκαλέσει μια πανδημία χωρίς προηγούμενο και έχει αλλάξει ριζικά τις ζωές δισεκατομμυρίων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο.Το ίδιο και στην Ινδία.

Η Ινδία που είναι μια από τις πολυπληθέστερες χώρες του κόσμου, με πληθυσμό 1,3 δισ. είναι σε γενικό lockdown και όπως σας παρουσίασε σε σχετικό ρεπορτάζ και το newsit.gr τα έχει καταφέρει πολύ καλά στο να περιορίσει και τα κρούσματα και τους νεκρούς.

Click4More Κορονοϊός και Ινδία: Έλληνας κομμωτής του Bollywood εξηγεί στο newsit.gr πως έχουν μόλις 6.725 κρούσματα

Στην Ινδία όμως συμβαίνει και κάτι άλλο το οποίο έχουν παρατηρήσει με έκπληξη και δέος συνάμα οι κάτοικοι της Πουντζάμπ. Μετά από δεκαετίες ολόκληρες και με την ατμοσφαιρική ρύπανση να έχει υποχωρήσει απίστευτα λόγω της ολικής απαγόρευσης κυκλοφορίας οι κάτοικοι βλέπουν τις κορυφές των Ιμαλαΐων! Και μιλάμε για απόσταση τουλάχιστον 130 χιλιομέτρων.

Κάτοικοι της πόλης Τζαλαντάρ και από γύρω περιοχές ανέβασαν φωτογραφίες με την θέα από τα σπίτια τους λέγοντας ότι έχουν να δουν τα Ιμαλάϊα πολλές δεκαετίες!

Στο Δελχί, η ατμοσφαιρική ρύπανση υποχώρησε κατά 44% και σε άλλες 85 πόλεις σε όλη την Ινδία, ο αέρας καθάρισε από την πρώτη κιόλας εβδομάδα του lockdown.

Και όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες η σύγκριση πριν και μετά το lockdown είναι απίστευτη:

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις