Κόσμος

Ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ από nerd έγινε fashion icon – Το ανανεωμένο look και τα μπλουζάκια με τις ελληνικές φράσεις

Ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ άλλαξε ρούχα, ανανέωσε δηλαδή τη δημόσια εικόνα του, και έγινε θέμα.  

Ο CEO της Meta, Μαρκ Ζούκερμπεργκ μάλλον πέταξε τα άχρωμα T shirts που τον είχαμε συνηθήσει, και επέλεξε μια σειρά από μοδάτα μπλουζάκια με ιδιαίτερες στάμπες που φόρεσε σε πρόσφατα events. Ρούχα που συνδύασε με μοδάτα αξεσουάρ- μπουφάν σχεδιαστών, εκκεντρικά γυαλιά…

Κατά τη διάρκεια μιας live συνέντευξης σε podcast σε κατάμεστο αμφιθέατρο την περασμένη εβδομάδα, ο δισεκατομμυριούχος Ζούκερμπεργκ, φορούσε ένα μαύρο T shirts πουκάμισο που έγραφε την ελληνική φράση «πάθει μάθος», που σημαίνει «μαθαίνω μέσα από τον πόνο».

Στο πάρτι των 40ων γενεθλίων του τον Μάιο, γράφει ο Guardian, φόρεσε ένα μαύρο μπλουζάκι με το σύνθημα «Carthago delenda est», το οποίο μεταφράζεται από τα λατινικά σε «Η Καρχηδόνα πρέπει να καταστραφεί».

Zuckerberg

Κατά την παρουσίαση του προϊόντος Connect της Meta την περασμένη Τετάρτη (25.09.2024), επέλεξε να βάλει και ένα μαύρο T shirts με τη φράση «Aut Zuck aut nihil» ή «Ζακ ή τίποτα».

Η φράση ήταν ένα λογοπαίγνιο του «aut Caesar aut nihil», που σημαίνει «Καίσαρας ή τίποτα» ή, πιο απλά, «όλα ή τίποτα».

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mark Zuckerberg (@zuck)

Το ρητό, ενδεικτικό της φιλοδοξίας του ιδρυτή του Facebook, ήταν ένα προσωπικό σύνθημα του Ιταλού πρίγκιπα της Αναγέννησης Cesare Borgia και πιθανότατα επινοήθηκε από τον ίδιο τον Ιούλιο Καίσαρα, σύμφωνα με ορισμένους μελετητές.

Zuckerberg

Ο Ζούκερμπεργκ, έχει δείξει την αγάπη του για τη Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία. Ταξίδεψε στη Ρώμη για τον μήνα του μέλιτος και δύο από τα παιδιά του, ο August και η Aurelia, έχουν πάρει τα ονόματα του αυτοκράτορα Αυγούστου και του Μάρκου Αυρήλιου.

Δείτε τον και με τα γυαλιά με τον εκκεντρικό μαύρο σκελετό: Είναι τα νέα Orion AR της Meta που προς το παρόν δεν είναι διαθέσιμα για τους χρήστες.

«Ο τρόπος να σκεφτόμαστε τα γυαλιά AR είναι σαν μια μηχανή του χρόνου», δήλωσε ο Ζούκερμπεργκ την Τετάρτη. «Υπάρχουν, είναι φοβερά και είναι μια γεύση από ένα μέλλον που νομίζω ότι θα είναι αρκετά συναρπαστικό».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Βρετανία: Η Μάργκαρετ Θάτσερ είχε δύο εξωσυζυγικές σχέσεις – Μια νέα αποκαλυπτική βιογραφία για τη «Σιδηρά Κυρία»
Μια βιογραφία που κυκλοφόρησε στη Βρετανία υποστηρίζει ότι η πρώην πρωθυπουργός είχε δύο εξωσυζυγικές σχέσεις, εκ των οποίων η μία με βουλευτή του Συντηρητικού Κόμματος
Η πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας, Μάργκαρετ Θάτσερ
Ισπανία: Οι μαύρες γάτες «εκτός υοθεσίας» στη πόλη Τεράσα ενόψει Χάλογουιν
Ο δήμος της Τεράσα, κοντά στη Βαρκελώνη, αποφάσισε να απαγορεύσει προσωρινά την υιοθεσία μαύρων γατών, ώστε να αποφευχθεί η χρήση τους σε αποκρυφιστικές τελετές ή ως διακοσμητικά αντικείμενα κατά τη διάρκεια του Χάλογουιν
Μια μαύρη γάτα
Γάζα: Επαναπατρίστηκαν οι σοροί 45 Παλαιστινίων – Το Ισραήλ απαιτεί την επιστροφή όλων των νεκρών ομήρων
Σύμφωνα με το παλαιστινιακό υπουργείο Υγείας, 45 σοροί παραδόθηκαν σήμερα στη Γάζα στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων ανταλλαγών - Η διάβαση της Ράφα αναμένεται να ανοίξει την Πέμπτη
Πτώματα Παλαιστινίων που μεταφέρονται από τον Ερυθρό Σταυρό στη Γάζα
Πακιστάν και Αφγανιστάν σε προσωρινή κατάπαυση του πυρός μετά τις σφοδρές ένοπλες συγκρούσεις με τους δεκάδες νεκρούς
Η Καμπούλ δίνει οδηγίες σε όλες τις δυνάμεις της να τηρήσουν την κατάπαυση του πυρός υπό την προϋπόθεση ότι η άλλη πλευρά δεν θα προβεί σε επιθετική ενέργεια
Ένας Αφγανός μαχητής των Ταλιμπάν κάθεται δίπλα σε ένα αντιαεροπορικό πυροβόλο κοντά στα σύνορα Αφγανιστάν-Πακιστάν 1