Δευτέρα, 6 Μαΐ
15oC Αθήνα

Ο Μπαράκ Ομπάμα ανέβασε βίντεο γεμάτο μπουζούκι και Ελλάδα από την επίσκεψή του

Ο Μπαράκ Ομπάμα ανέβασε βίντεο γεμάτο μπουζούκι και Ελλάδα από την επίσκεψή του
Φωτογραφία Αρχείου / Intime

Ένα βίντεο με έντονο το «άρωμα» της Ελλάδας ανέβασε στα social media ο Μπαράκ Ομπάμα, λίγο μετά την επίσκεψή του στη χώρα μας στο πλαίσιο του προγράμματος Obama Foundation Leaders που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα.

Ο Μπαράκ Ομπάμα ήρθε στην Ελλάδα πριν από λίγες ημέρες για να κάνει τις διακοπές του αλλά και για να συναντηθεί με τους περίπου 100 υπότροφους του προγράμματος Obama Foundation Leaders από όλο τον πλανήτη.

Με αφορμή την επίσκεψή του, ο 44ος πρόεδρος των ΗΠΑ ανέβασε ένα βίντεο στα social media, το οποίο ξεκινάει με πλάνα από την Ακρόπολη, ακούγεται μπουζούκι, και συνεχίζει με τους εκπροσώπους του Obama Foundation Leaders να περιγράφει την εμπειρία τους.

Δείτε το βίντεο του Μπαράκ Ομπάμα:

«Σε όλο τον κόσμο, οι ηγέτες του Obama Foundation εργάζονται για να βοηθήσουν στη διαμόρφωση των κοινοτήτων τους προς το καλύτερο. Την περασμένη εβδομάδα, η τελευταία ομάδα των Obama Leaders συναντήθηκε στην Αθήνα για να μιλήσει για το έργο τους, τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν και τι ελπίζουν να κάνουν στη συνέχεια» αναφέρει στη λεζάντα του βίντεο ο Μπαράκ Ομπάμα.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις