Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Ο πρίγκιπας Χάρι έμαθε για τον θάνατο του παππού του από… αστυνομικούς στο Λος Άντζελες

Ο πρίγκιπας Χάρι έμαθε για τον θάνατο του παππού του από… αστυνομικούς στο Λος Άντζελες
Φωτογραφία Αρχείου / Reuters

Ο πρίγκιπας Χάρι έμαθε για τον θάνατο του πολυαγαπημένου του παππού, Φιλίππου, από αστυνομικούς που έφτασαν μέχρι την βίλα που μένει με την σύζυγό του, Μέγκαν Μαρκλ, στο Λος Άντζελες. Σύμφωνα με το TMZ, αρχικά αξιωματούχοι της πρεσβείας προσπάθησαν να τον επικοινωνήσουν τηλεφωνικά μαζί αλλά κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό. 

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ήταν πολύ αργά το βράδυ όταν αξιωματούχοι προσπαθούσαν να βρουν στο τηλέφωνο τον πρίγκιπα Χάρι προκειμένου να του πουν ότι ο παππούς του, πρίγκιπας Φίλιππος, έφυγε από τον ζωή. Από το Μπάκιγχαμ δεν ήθελαν οι Σάσεξ να πληροφορηθούν το δυσάρεστο γεγονός από τα ΜΜΕ, έτσι η πρεσβεία μη έχοντας άλλη επιλογή επικοινώνησε με τις τοπικές αρχές. 

Αστυνομικοί λοιπόν έφτασαν στο σπίτι του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ στην Σάντα Μπάρμπαρα στο Λος Άντζελες και τους ενημέρωσαν ότι έπρεπε επειγόντως να επικοινωνήσουν με την πρεσβεία. Σύμφωνα με το δημοσίευμα του TMZ, δεν είναι ξεκάθαρο αν ο πρίγκιπας Χάρι είχε κλειστό το κινητό του ή απλά δεν… απαντούσε.

Υπενθυμίζεται ότι ο Δούκας του Εδιμβούργου, Φίλιππος, που πέθανε στις 9 Απριλίου του 2021 είχε μια πολύ ιδιαίτερη σχέση με τον εγγονό του, πρίγκιπα Χάρι. Η κηδεία του άλλωστε αποτέλεσε και αφορμή για να μια γίνει μια πρώτη προσπάθεια αποκατάστασης της επικοινωνίας του πρίγκιπα με την υπόλοιπη βασιλική οικογένεια, μετά την συνέντευξή του στην Όπρα και την απόφασή του να μετακομίσει στις ΗΠΑ.  

Με πληροφορίες από Sun και TMZ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις