Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Οι Beatles έφαγαν “πόρτα” από ξενοδοχείο – Γιατί τους ακύρωσαν την κράτηση

Οι Beatles έφαγαν “πόρτα” από ξενοδοχείο – Γιατί τους ακύρωσαν την κράτηση

Ανέκδοτες φωτογραφίες των John Lennon, Paul McCartney, Ringo Starr και George Harrison από καλοκαιρινές τους διακοπές στο Λος Άντζελες στο φως της δημοσιότητας.

Τα σπάνια στιγμιότυπα απαθανάτισε με τον φωτογραφικό του φακό ο διευθυντής περιοδειών τους Bob Bonis από το 1964 έως το 1966.

Τα διάσημα “σκαθάρια” ήταν πασίγνωστα για την παιχνιδιάρικη διάθεσή τους και σε αυτές τις φωτογραφίες έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους.

Απαθανατίστηκαν να γελούν και να παίζουν με μια μπάλα στην πισίνα του σπιτιού του Βρετανού ηθοποιού Reginald Owen που τους φιλοξένησε όταν το ξενοδοχείο Ambassador Hotel ακύρωσε την κράτησή τους υπό τον φόβο κατακλυσμού από τους θαυμαστές τους.

Τα μέλη του θρυλικού συγκροτήματος Beatles βρίσκονταν στην πόλη για την ιστορική εμφάνισή τους στο Hollywood Bowl που ηχογραφήθηκε και κυκλοφόρησε αργότερα ως live album.

Αν είχαν πάει όλα καλά, τα “σκαθάρια” θα ετοιμάζονταν στη σουίτα τους στο ξενοδοχείο The Ambassador Hotel για τη μεγάλη συναυλία. Η κράτησή τους όμως ακυρώθηκε επειδή η διοίκηση του ξενοδοχείου δεν θα μπορούσε να αντιμετωπίσει το πλήθος των θαυμαστών τους.

Ευτυχώς για τους Beatles, ο Βρετανός ηθοποιός Reginald Owen τους έδωσε το αρχοντικό του στο Bel Air έναντι 1.000 δολαρίων.

Επισκέφθηκαν το διάσημο κλαμπ Whisky A Go Go με την Jane Mansfield, με τον George Harrison να λέγεται ότι έριξε ένα ποτό στους παπαράτσι που τελικά πέτυχε τη Mamie Van Doren.

Όταν συνάντησε τον Αμερικανό ηθοποιό Burt Lancaster στο Hollywood, ο Ringo Starr  φορούσε στολή καουμπόι και κουβαλούσε παιδικά όπλα που λέγεται ότι ήταν δώρο από τον Elvis Presley. “Τι έχεις εκεί; Παιδικά πράγματα!” φέρεται να του είπε χαριτολογώντας ο Burt.

Αργότερα ο ηθοποιός έστειλε στον Ringo Star δώρο δύο πραγματικά όπλα και μια θήκη, με το “σκαθάρι” να λέει “ήθελα απλά να είμαι καουμπόι”.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε