Κόσμος

Οι Βρυξέλλες ανέστειλαν τις περισσότερες από τις κυρώσεις που είχαν επιβάλει στη Λευκορωσία

Η ΕΕ ανέστειλε σήμερα τις περισσότερες από τις κυρώσεις που είχε επιβάλει στη Λευκορωσία, κάνοντας λόγο για "βελτίωση των σχέσεων" με τη χώρα αυτή μετά την πρόσφατη απελευθέρωση πολιτικών κρατουμένων από τον πρόεδρο Αλεξάντρ Λουκασένκο.

Η αναστολή των κυρώσεων, που θα διαρκέσει τέσσερις μήνες, αφορά 170 πρόσωπα, τα περιουσιακά στοιχεία των οποίων είχαν παγώσει στην ΕΕ και στα οποία δεν χορηγούνταν θεωρήσεις εισόδου, καθώς και τρεις οντότητες τα περιουσιακά στοιχεία των οποίων είχαν επίσης μπλοκαριστεί.
 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα