Site icon NewsIT
17:18 | 28.04.11

Οι χρήστες ξεκινούν τις μηνύσεις εναντίον της Sony!

Οι χρήστες ξεκινούν τις μηνύσεις εναντίον της Sony!
Newsit Newsroom

Η παραβίαση των προσωπικών δεδομένων των χρηστών του PSN ήταν η αφορμή να ξεκινήσουν οι μηνύσεις εναντίον της εταιρίας.

Έχουν περάσει 8 μέρες από τότε που το δίκτυο του Playstation έχει τεθεί εκτός λειτουργίας εξαιτίας μίας επίθεσης χάκερ και όλοι οι χρήστες έχουν αρχίσει να ανησυχούν μετά την ανακοίνωση της εταιρίας οτι τα προσωπικά τους στοιχεία έχουν διαρρεύσει.

Με αφορμή αυτό, ο Kristopher Johns που μένει στην Αλαμπάμα των ΗΠΑ κατέθεσε μήνυση εναντίον της Sony εκ μέρους μιας ομάδας ατόμων που επηρεάστηκαν από την διακοπή της υπηρεσίας.

Έτσι σύμφωνα με τον Kristopher Johns αφού η εταιρία δεν είναι σε θέση να διατηρήσει ασφαλή τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών του PSN, με αποτέλεσμα αυτά να πέσουν σε λάθος χέρια, ζητάει να πάρουν πίσω όλοι τα λεφτά που έχουν δώσει για την ελαττωματική κονσόλα, καθώς και να αναλάβει η Sony κάθε έξοδο που θα προκύψει από παράνομη χρήση των πιστωτικών καρτών των χρηστών.

Τέλος η Sony από την πλευρά της, δεν έχει κάνει καμία δήλωση για το θέμα αυτό.

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version