Κόσμος

Ομπάμα προς Ευρωπαίους: Κάντε κάτι, θα καταστραφούμε όλοι!

Η αμερικανική οικονομία θα αντιμετωπίσει «θυελλώδεις καταστάσεις» εξαιτίας της κρίσης χρέους της Ευρώπης τους επόμενους μήνες προειδοποίησε ο Μπαράκ Ομπάμα.

Και γι’ αυτό, ακόμη μια φορά, ζήτησε από τους Ευρωπαίους να πάρουν αποφάσεις για να μην καταστραφούν μαζί Ευρώπη και ΗΠΑ.

Ο Αμερικανός πρόεδρος αφού έριξε το… καρφάκι του, προέβλεψε ότι οι Ευρωπαίοι ηγέτες δε θα αφήσουν την ευρωζώνη και το νόμισμά της να “ολισθήσουν”.

“Δεν νομίζω ότι οι Ευρωπαίοι θα αφήσουν το ευρώ να ολισθήσει, γι’ αυτό όμως θα πρέπει να κάνουν ορισμένα αποφασιστικά βήματα” τόνισε σε δηλώσεις του.

“Περνάω πολύ χρόνο προσπαθώντας να βρω μαζί τους μια λύση, το ίδιο κάνει και ο Τιμ Γκάιτνερ. Όσο πιο σύντομα γίνουν αυτά τα βήματα, τόσο καλύτερα θα είναι” πρόσθεσε ο πρόεδρος των ΗΠΑ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Απόγονος αφρικανών σκλάβων ο Ομπάμα;

Βγάζει γλώσσα στη Μέρκελ ο Γιούνκερ: Παραμάγαζο της Γερμανίας η ευρωζώνη – «Έλληνες, φορολογείστε τους πλούσιους, να μην κάνουν πάρτι στα κότερα»

«Η Ελλάδα δεν είναι ικανή να είναι μέλος του ευρώ»

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Ντόναλντ Τραμπ στο ναδίρ της δημοτικότητάς του – Δυσαρεστημένοι οι Αμερικανοί για τη στάση του στο μεταναστευτικό
Μόλις το 28% των ερωτηθέντων απάντησε καταφατικά στο ερώτημα αν οι συλλήψεις μεταναστών σε χώρους δουλειάς σε εφόδους των αρχών είναι κάτι «καλό για τη χώρα», ενώ το 54% διαφώνησε
Ντόναλντ Τραμπ
Η ένοπλη οργάνωση NRF της Υεμένης «μπλόκαρε» μεγάλο φορτίο με όπλα από το Ιράν που προοριζόταν για τους Χούθι
Η Κεντρική Διοίκηση των ΗΠΑ στη Μέση Ανατολή, CENTCOM έκανε επίσημη ανακοίνωση τονίζοντας ότι κατασχέθηκαν πάνω από 750 τόνοι πυρομαχικών, καθώς και όπλα και ισχυροί πύραυλοι
Μέλη των δυνάμεων ασφαλείας των Χούθι